- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Първоначално написано от Shines
Добре съм. Дръпнах си филм и ще се къпя. Ти?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз съм добре![]()
...ще намеря нещо за зяпане и ще се запътвам към светът на сънищата
.
кой филм ще гледаш?
Being Julia. Биографичен филм за една актриса от 30 години.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Мерси! Приятни сънища!![]()
СПИ ТЕ ЛИ ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мм тогава,какво правите ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не се наяде бе ?![]()
ем нищо смея се тука![]()
Не![]()
![]()
...ужасТ днес ме мързи многоо, адски многоо
..чак взимам да се плаша
![]()
![]()
няма от какво да се плашиш нормално е да те мързи![]()
знам![]()
![]()
![]()
...ама чак толкова...принципно си падам бая мързел, а и направо има дни (днескашния
), в които ми идва доста в повечко
![]()
![]()
..
в повечко му идвало![]()
ох спи ми се![]()
и на мен![]()
, след малко ще политам нанякъде, че вече хич не ме слуша и главата
![]()
..взема направя някоя глупост, за която ще съжалявам после
![]()
![]()
...
лол![]()
да не си пил ?![]()
не съм..просто ми се доспа и взех да усещам някаква празнота..Ще ми мине
![]()
![]()
..
питам,защо каза хич не ме слуша главата .. и заради това![]()
Цял ден ми се въртят някакви странни мисли в тулумбичката, за това го написах.Не мога да я опиша, все едно има някаква дупка и не мога да я прескоча..няма значение
..Утре като стана всичко ще бъде прекрасно
![]()
![]()
![]()
.
Защо ще си лягаш толкова късно... не ти ли се спи вече?
аха,дано да се оправиш утре![]()
ами пиша едни неща тука помагам и на малкия с едни рисунки .. и няма да сме готови скоро,а ти няма ли да лягаш утре сигурно си 1-ва смяна![]()
Ще се оправя![]()
.
малко братче ли имаш?
2-ра смяна съм...ще лягам, чакам само да ми се свали филмът
.
малък е,но не ми е брат абе сложно е за обяснение пък и не ми се обяснява![]()
кой филм теглиш ?![]()
![]()
![]()
True Lies.
Обмислях да си сваля и The Tree of Life...обаче нещо в момента не съм на вълна драми.
Ще си лягам вече... сладки сънища
!
доста старички филми ..![]()
и аз си лягам .. готови сме ;D
лека нощ![]()
![]()
Stand Your Ground