- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Налии, и при мен е така..Първоначално написано от DespicableMe
Хубавото е, че след малко излизам
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
скучно ми е ...
и ми се ходи на село , а още брат ми не се е прибрал..![]()
и ти ли харесваш да си на село ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
не обичам да съм си на село , ама не съм си виждала скоро роднините там и ми липсват![]()
и ще ми е скучно![]()
![]()
то на всеки човек му е яко на село... просто там е рая![]()
Трябва да се видят роднините, аз нямам село и за съжаление никъде не ходя, имам една вила там като по-малък ходих с братовчеда и баба ми и дядо ми
.
кво ли не бих дал да заведа там момичето което обичам за 1 ден... ама не... не иска да ме погледне вече...![]()
приятно прекарване![]()
ще се подстригваааам![]()
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Здравейте !![]()
Колко много сте писали ..![]()
да ви се похваля ( не,че е за хвалба) мисля да не уча след 12 клас..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастиПървоначално написано от bubkaa93
начи и ти си като мен
закво ти е да учиш... след 12 клас почвам да бачкам
оф аз ще си намеря работа сега,но ми се иска да уча,но няма да след 12 клас не ми е до това,но все още не съм решила окончателно ..![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ако следваш после ще имаш по хубава работа... абе не си е лесен избор ама...![]()
![]()
абе не знам ....
какво правите ?![]()
аз чакам да стане 11 и да се чупя от настии
почвам да се оправям и ще ходя на рожден ден ...
между другото от доста време не съм виждала Алекс и Макс тук ...![]()
![]()
хайде приятна вечер ви желая![]()
мерсии на теб
![]()