- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
кога лягаш.. мен не ми се спи ама няма ко да прая
![]()
лека нощ,DaNGeRousLy ;pp
theo <333
аз мислих,че е от Варна![]()
може да говорим за различен човек не знам![]()
xXxAngerfisTxXx се ми е на акъла,че си пушел трева и след това си влязъл тук ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1115622Първоначално написано от bubkaa93
?
theo <333
Да бе точно тоя ...
как не е от Варна![]()
ем не знам пепи,кога ще си лягам ама утре ще се наспя и цял ден ще съм си в леглото ..![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
fresh like uhh impala uhhмного ми е кеф
![]()
аа той ли ти казаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
theo <333
аз един път го питах ама отговори ли ми ? не помня![]()
ама мисля,че е от Варна ама може и да бъркам
той каза ,че е от CофияПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
theo <333
Гледам му мненията и първото,което видях е
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7035714 най-долното![]()
айдее бубе издъни тео...Първоначално написано от gummybear
![]()
![]()
![]()
пепии съжалявам![]()
Супер шибано,много ми е sad![]()
![]()
![]()
Любовта е прекрасно чувство...
и на менПървоначално написано от lovehorror
![]()
какво ви имаа ?![]()
разстроен съм тва ми има
аз съм сад ама сега ми е веселоайде аз лягам
лека
![]()
от какво ?
стига лъгааа![]()
изпуши цигарите лиПървоначално написано от lovehorror
![]()
цигарите в тоя момент нямат значение...
сподели,какво ти има ?
или и ти като мен си влюбен в човек който се прави че не те познаваПървоначално написано от lovehorror
![]()
офф не и обръщай внимание изобщо и ще видиш,колко бързо ще дойде до теб или пък иска обикновено момче,а не такова на което се правиш ...
Не,близък човек си има проблеми и се разстроих и аз обаче не мога да направя нищо...