- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
здравейте ..
офф лошо ми е![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
какво ви е ?![]()
ами повръща ми се ...
и така![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
И на мен последните няколко дни хем ми се повръща, хем съм и изпаткал нещо.
и на мен... щото сънувах един хубав сън свързан с мойта любов, после след това сънувах друг който се сбъдна 2 минути след като станах![]()
аз пък сънувам катето евро беше в нас и някакви хора и звъняха и трябваше да гостува в някакво шоу![]()
не знам,защото я сънувах ;дд
Да не е било Черешката на тортата, сигурно си и фенкаПървоначално написано от bubkaa93
.
не дразни ме много тая ...
не беше в черешката някъде другаде беше![]()
катето евро![]()
![]()
аз сънувам че се събуждам и първата ми работа като стана е да цъкна компа... нали сънувам че ставам цъкам компа и пускам монитора, и монитора тръгна от раз... (а той е развален и трябва копчето да се натисне 100000 пъти за да тръгне)... веднага се събуждам, викам си баси тъпия сън, цъкам компа, цъкам монитора и още от първия път светна
е тва е... дано и първия сън да се сбъдне
![]()
преди 3-4 дни пък сънувах,че пробвам 3-4 рокли
първата за бала
втората за рождения ми ден
третата беше булчинска
и 4 не я видях за какво беше,защото се събудих ;dd
и сега ще видя,какво означава това ..![]()
нали знаеш че всеки сън значи нещо... не сънуваме просто така... имаше период при който квото сънувам, на другия ден ставаше обратното
така ги сънувах сякаш тия събития са едно след друго ( бала и рд са така ..) и ги купувах на куп и бях много щастлива .. еее това е просто сън![]()
добро утро пепи![]()
разбра ли нещо ?![]()