- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
оф .. ем той вече сяда рядко,Първоначално написано от bubkaa93
ако въобще седне някога ще го питам![]()
![]()
ти как си?Какво правиш?![]()
theo <333
добро тогава ще разберем![]()
ами уж съм добре ..
гледам,какво означава съня ми от преди дни,а не днешния ..
и ще ходя да пуша и да пия кафе след малко ..
а,ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от bubkaa93
.. ем ся малко си почивам и после отивам да уча
![]()
![]()
theo <333
по какво имаш да учиш ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оф не ми се мисли..доста имамПървоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
Добро утроо ....
ми добре съм от скука изгледах 5-пъти още Дневниците![]()
![]()
и ми е малко лошо... абе няма да се оплаквам ;д
ти ко пр , шаййнииисс .. как си![]()
Сега ме караш и аз да го превъртя наново, ще ти мине лошото, не бой се
.Иначе съм добре, тука следя ситуацията в Катуница, сигурно ще отскоча до там..Какво ти се прави в момента
?
и аз гледах дневниците
започва да ми харесва Стефан стана малко лош
и това ми харесва ...![]()
Мен пък така ме дразни, хич не му отива се прави на лошият батко..
на мен клаус вече ми харесва най-много,но е много тъпкак може да не се усети,че Елена е жива оффф ...
![]()
Мен пък ме кефи някак си, иначе се усети личеше му, той Стефан веднага разбра и замръзна като го видя.Усети се, ще започне да я търси, горката Елена няма да и се отдаде възможност скоро да си поотдъхне малко, ама той Деймън си е лудичък и е луд много по нея, няма да позволи нищо да и се случи, бая си я обича.Според мен даже повече и от Стефан..
това е вярно ...
ама къде е катрин
станало ли е нещо с нея,че не помня ;д
Губи ми се 2рият сезон вече, тя както винаги ще се появи изневиделица и в най-неочакваният момент
.
ахаа добрем![]()
отивам да учаа![]()
Хайде заедно ще идем, но наистина след погребението ще стане наистина опасно, недей ходи, защото може да стане някоя беля
.
охх , ного е гадно
напраоооо потресена съм вчера по всички ТВ канали даваха тва ...
супер садец :садфейс: :<
не ми се гледат тея глупости..
за тва мразя да гледам ТВ , щот само такива ужасТни неща дават.. :/
: