- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
че точно това стана/ще стане
Stand Your Ground
Доброо утро ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Nqkoi ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Здравейте ..
Колко малко сте писали днес![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пфф оправих монитора
повече с майка ми до магазина НИКОГА![]()
пак никой не е писал
какво имало на центъра пепи,че нищо не разбрах ?
дали утре ще е затворен пътя,че да не ходя на дскл![]()
как си,какво правиш ?
каквоооооооо е ималоооооооооо?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
аз като се прибрах седнах да уча..въобще![]()
ем зле съм .. а ти?
theo <333
гледах по новините
и аз чувам за първи път
една аверка ми вика чува се всичко от максуда,защото живее близост някъде до нея ли ддз даже не знам къде живее![]()
не е смешно ама умирам от смях![]()
![]()
що си зле ?![]()
много добре за сега ...
а на мен ми е весело днес беше един прекрасен ден![]()
![]()
![]()
защо си зле ?
какво е станало ?
ам нещо ме боли главата..
хайдее аз ще ставам..чаоо бубее![]()
theo <333
много не ти вярвам ама добре
ох лека пепии![]()
Здравейте, най-накрая цял ден съм зает и не бях в нас, се прибрах, как сте
?
Боли ни главата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ммм какво прави днес ?![]()
супер съм,а ти ?