- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
ledenakrasota защо те боли главата? Пий един аспирин и ще ти поолекне, и си лягай да си почиваш
.
Бях сутринта, до личния за глупости, после на школо, от школото в нас за 10 мин и право в фитнеса и сега се прибрах от него, така ми протича един обикновен ден като съм 2ра смяна.Похвалете се с нещичко, де
![]()
моя ден беше най-скапан... първо, един от най-добрите ми приятели от класа ще се мести в английска заради тъпия ми клас... в даскало имам отсъствие по физическо, щото дойдах с дънки... второ, веднага след даскало ходих на село, разходих се малко на едни места където не е стъпвал човек от не знам си колко години сигурно, качих се горе на бункера, като слизах одрах си краката в едни бодили, на връщане изтървах рейса, чаках 40 минути за да дойде 62 (а на мен ми трябваше 61...) аз нали съм кьорав гледам там че почва със 60 викам той е то друг няма... качвам се и гледам че отивам другаде... викам тва за бургас ли е кондукторката вика нее бе момче тва е за Брястовец... майкооо...шофьора спря рейса, вървях 30 мин обратно до спирката, на отиване видях правилния рейс (пак го изтървах), чаках още 40 минути да дойде 61 и се качих и към бургас... то пък още в даскало ми беше паднала батерията на телефона и цял ден без телефон... прибирам се баща ми като ме видя като ми се развикааааа... ти къде беше цял ден ве зако не вдигаш... викам хойх на разходка с приятели... той я недей лъжи ве... викам падна ми батерията на телефона ве ко ми викаш ко да напрая ?!?!?!?!?! и още 2 часа се карахме и тва беше...
Днес бях до Ректората и ми идеше да пребия всички!Първоначално написано от Shines
![]()
Идват лекциите и се вълнувам. За първи път ще съм студентка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Няма смисъл, другите нямат вина.Супер яко, студентка, честито
![]()
, след 2 години, живот и здраве ще дойде и моето време
.Какво учиш?
xXxAngerfisTxXx, наистина доста кофти ден, явно днес си нямал хич късмет, но се преживява, всеки е имал подобни дни през живота си.
и аз да кажа,как ми мина деня да не остана по-назад от вас![]()
станах оправих се ходих на училище после бях в моя![]()
след това се прибрах седнах на лаптопа после ходих с майка до магазина изнерви ме,но после разговаряхме нормално ..
седнах за малко и таман излизам от банята и ще си лягам
днес не съм учила,а имах много да уча![]()
иначе,какво правите ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от Shines
Българска филология![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Вании![]()
не сърдя ... кофти ми е и гледам да си мълча ;/
Бу (ако може ти казвам така де)![]()
СуперПървоначално написано от ledenakrasota
, пожелавам ти да го учиш с много желание
.
DespicableMe, как е?
Охоо, съншиии как си?
оф вчера от ..разбира се,че може ;ddd
повече няма да ти обръщам внимание,като си такава ..![]()
шайнисс , ми не ного добре , но както и да е..
ти как си![]()
не ми обръщате внимание![]()
Защо не много добре![]()
??
Иначе аз съм супер, много радостен съм нещо ауу![]()
![]()
![]()
.
bubkaa93, обръщаме ти.
миии... една приятелка си има малко проблеми и знаеш .. аз по-зле и от нея ги изживявамПървоначално написано от Shines
![]()
тъжно ми е за нея..
супер добър човек ее.. потръгна и в ного неща , но пак спънка има ии кофти ее.. кофти :/
сигурно![]()
вани не приемай нещата толкова навътре се пак приятелката ти е ама не се отнася за теб ... ( от моята уста ;дд звучи малко тъпо ама .. )
МилатаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
, бъди с нея, подкрепи я.Трябва да бъдете много силни и да не се предавате, какво и да става!Убеден съм, че спънката ще изчезне и ще се появи нещо хубаво на нейно място
!
bubkaa93, има хора, които изживяват просто мъките на близките си с тях, и аз съм така, не мога да гледам някой добър приятел да страда.
апф.. усмивката пак забравих![]()
![]()
ехее.. от колко време не съм писала :Х![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
близка приятелка ти е ем Shines е правПървоначално написано от Sunshinebabybyy
хайде аз лягам,че утре няма да мога да стана![]()
значи мога да те попитам..какво правишПървоначално написано от Sunshinebabybyy
Stand Your Ground
за сефте те виждам тукПървоначално написано от girlche
![]()