- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
охооо кого виждат очите ми..Първоначално написано от girlche
![]()
аз съм Neon само,че с друг ник
Stand Your Ground
oхооооооо Neon-cho , какво правиш бе ?!![]()
xXxAngerfisTxXx : и аз какво да направя , muahah ..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ми какво да правя?!Тъпея по цял ден в училище и само сега мога да го ударя на реклас и яко спам.Ти какво правиш?Къде се губиш?Помниш ли един ден,че си разменихме профили в импулс само,че не си знам нито ника нито паса така,че не мога да вляза(и не искам) и да ти разгледам профила.С Лили сте си фр. още нали?
Stand Your Ground
Ми скучая , къде да се губя..наляво-надясно..от година не съм писала , бях забравила какво е :Х . Охооооооооооооооооооооо то е било бая отдавна аххаха импулс вече нямам.. хаха..![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
И аз нямам,но просто като те видях и се сетих за импулс(не знам защо).М/у-другото много хубава си станала!
Stand Your Ground
Мерси,мерсииииии![]()
Прати ми на ЛС профила ти във FACEBOOK
Stand Your Ground
готовооооо :P
сега остава само да ме приемеш
ъммм..ти коя смяна си попринцип
Stand Your Ground
първа![]()
ммм кофти
защо не ми приемаш поканата
Stand Your Ground
Еййй,добър вечер...ко правите бе?!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
дремем пред мониторОПървоначално написано от Sc0RcH
Stand Your Ground
Как се пишеш,защото имам бая покани .. но просто не съм ги приела някой .. а не ми излиза нова покана![]()
във последното съобщение май ти написах
Stand Your Ground
Пак добре...аз спа!Първоначално написано от DespicableMe
![]()
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
Защо си ядосанаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
?
завиждам тиПървоначално написано от Sc0RcH
Stand Your Ground
И аз на теб!![]()
Или пушим.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цицо! Що не пишеш в темата?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ