- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Как сте, сладкишиииииии?![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
какво стана ?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
още страдам заради мойта... обичам я повече от всичко, а тя вече ме има само за приятел... тва е все едно да съм жаден и да ми дават хляб... лошото е че другите момичета са ми като сенки... изобщо не ги забелязвам ...Първоначално написано от bubkaa93
lybof lybof svaren kartof
razrejej go
a toy surof ve mama mu
не се виждай те,колкото и да ти е трудно така може да си харесаш друго момиче .. не знам,как да ти го кажа по деликатно![]()
оф като ги гледам тия се нервя много![]()
![]()
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
момичета съм имал много... само тя разбра какъв съм всъщност... другите ме имаха за надут тъпак... не знам друга то се видя че няма да намеря дори си намерих но нищо не става... никога няма да се откажа от нея... НИКОГА!Първоначално написано от bubkaa93
Разбирам обичаш я казваш,че тя е разбрала,какъв си,но щом не иска да е с теб значи не изпитва същите чувства към теб.Повярвай ще срещнеш момиче,което е за теб няма смисъл да мислиш за тая.
наздраве
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
говоря и ще ходя да лягамПървоначално написано от DespicableMe
Не е ли рано?Първоначално написано от bubkaa93
Stand Your Ground
ще говоря по телефона или ще гледам тв
пък и ставам рано
тежи ми стомаха..
ужас![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
тцтц..
днес сме много малко хора
Stand Your Ground
ами аз горе долу... тии ? :P
Какво мога да направя с 12 лева
Любовта е прекрасно чувство...
да ми купиш колан ^^Първоначално написано от lovehorror
да купиш 2 кутии син парламентПървоначално написано от lovehorror