- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
ам слушам музика и се радвам ,че най после дойде и ПЕТЪК ..Първоначално написано от bubkaa93
ама утре е събота..![]()
а ти?![]()
theo <333
ще се прибирам,че не съм в нас .. т.с оправям се ;д
и аз се радвам,че утре е събота ама честно изобщо тая седмица не се изморих ..
бау! :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да си видя аватара..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
What's this shit for?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ето ме и мен!![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аЗ
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Добър вечер!
добра да е ..Първоначално написано от Anichkaxxwee
theo <333
йо пипъл![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Хайййй!!! Как си Пафи?![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
wtf
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
omg
Здравейтее![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...