- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
радвам се,че са те разубедили,но защооо беше решила това Вани ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Суупееер, много се радвамПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
![]()
![]()
!ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС ИХААААААааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинете ме, не се сдържах...
![]()
Ако и един се откаже да влиза тук, разделът ще умре! Съединението прави силата!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Евала ! Жалко обаче, че не всички са на това мнение..Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от Shines
И двама са по-добре от нищо.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
спокойно ве човекПървоначално написано от Shines
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ох, не мога много съм развълнуван напоследък..
http://www.youtube.com/watch?v=2up_Eq6r6Ko
Поздравче, за всички![]()
![]()
![]()
заради Ванито или ?![]()
малко е старичка ама нищо ..
Ами има нещо вярно, принципно съм си по-така емоционаленПървоначално написано от bubkaa93
, а и тя като е наоколо ми става супер готино
![]()
.
Значи и аз ли съм старичък![]()
?Жалко мислих се, за младок още
.
DaNGeRousLy, за нищо!
Добро утро!![]()
шайнииии , слъчице положително![]()
![]()
![]()
![]()
извинявай за снощи , но водих![]()
![]()
Съншии, глупости няма да ми се извиняваш за такива работи.Как мина воденето
![]()
![]()
![]()
![]()
?!?!?
Здравейте на всички, пак съм в някакъв мой си екстаз, който не може да се опише
.Тия дни съм полудял от вълнения
![]()
![]()
.
ами учудващо добре![]()
![]()
ми всички казаха , че се справих добре.. шефат на радиото ме поздравии , но аз мисля , че бях голям смяхПървоначално написано от Shines
![]()
![]()
Недей си мисли така, щом са ти казали, значи си се справила добре,а и аз не бих се усъмнил в теб!
![]()
![]()
![]()
Здравейте на всички.
пишете бе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek