- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Аха,да...здравей
Най-накрая дойде петък вечерНякой ако има свободно време нека да се регистрира в линка от подписа ми, а ако му стане интересно да ми пише ЛС
![]()
Търсиш си занимание? Имаш малко свободно време? Ела и стани част от българското общество в най-добрата социална игра, която е подобие на реалния живот. http://www.erepublik.com/en/referrer/g0sh370
да де, вярвам ти, няма да те меря ся колкото толкова![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
g0sh370 щях да почна да се заяждаш ама ...![]()
о0о awerw![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
близначето ми![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а ..Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аха аха ;дд
sapphire5![]()
кажи му , че ръката ми 43
още съм сигурна , че не ми вярва![]()
ами ..
здрасти,Вани![]()
когато направиш 43 аз ще имам 63![]()
sapphire5![]()
Толкова еПървоначално написано от Sunshinebabybyy
, вече ти вярва
.
awerw, като направиш 63, ще те настигне.
тия извергски истории не ги познавам![]()
sapphire5![]()
божее![]()
![]()
![]()
![]()
Не, ти си друго нещичкоПървоначално написано от Sunshinebabybyy
.
gummybear, здравей, bubkaa93 здравей и на теб
.