- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
пепиииииииии![]()
![]()
как си ??![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Наистина те излъга![]()
..
awerw, извинявай не съм запознат в форума кой е ''лостаджия'', кой не.
Съншиии![]()
![]()
в този форум лостаджия е само ловеца777, друг няма, бъркаш ме с някой![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
той кара само на чекийПървоначално написано от awerw
![]()
излъгал та е![]()
Sunshinebabybyy аз те поздравих ти няа ли да ме поздравиш ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не се месиш в правилното тесто![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ам добреее..тии?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
theo <333
Вани смешната си ми,но не и надута.Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
бивам,пепии![]()
Ми то ти си ми жалка , но не ти го казвам , нале
така че си мълчи най-добре![]()
уоу..ем то май за тебе всички за жалки..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
theo <333
Не така де, няма да се карате за глупави нещица!Няма жалки, не жалки, всички сте хубави, добри и лъчезарни
![]()
.
жалка съм ти билаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
адии моля ти се ...
оная вечер си пролича,кой е жалкия![]()
даже не разбрах,защо започна да се дразниш с мен
лоол.. как реши , че всички са ми жалки..
при условие , че не бях влизала доста време... сеш се за к'во иде реч
недей си подава д-то , като други си го мерят .. личен съвет , гъми ли си пепи ли си![]()
ейй кво стаа тука![]()
sapphire5![]()
тя и с мен се държи така..Първоначално написано от bubkaa93
явно си е такава
theo <333
И аз това им казвам, кажи им го и ти, няма да се карате за такива неща, всички сме едно голямо семейство и трябва да сме задружниПървоначално написано от awerw
!
оф ем аз да не говоря за тва време дет не си влизалаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
theo <333
ВИЖ СЯЯ !!!! ТИ ТЪПА ЛИ СИ ,, МАЛОУМНА ЛИ СИ...
КАЗАХ ТИ , ЧЕ НЕ СЪМ НА КЕФ И ТИ ДАДОХ ИГНОР.. ТИ КАКВО ИСКАШ ВИНАГИ , КАТО МИ ПИШЕШ ДА ТИ ПИША ЛИ.. НАЙШ К'ВО ТВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ !!!
така с тея големи букви разбра ли ме
или да ти го повторя пак за пореден път ....
айй мълчи сии , щот наистина за пореден пут се обаждаш неподготвена![]()
нямаше те една седмица,ако смяташ,че е много време
сега с пепито започваш ..
Вани казах ти приемам нещата много навътре,но ти продължаваш и продължаваш ...
така сме близнаците![]()
sapphire5![]()
дадада за пореден път ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
theo <333