- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
аз ли ги приемам?Първоначално написано от bubkaa93
ако ти не ми се връзваше толкоз на акъла .. нямаше да е така
я се замисли иии да гъми щом се държа така с теб значи има защо![]()
колко пъти съм ти писала 1-2 аз нямам време да влизам тя пфф..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
не разбирам,защо започна да се държиш така с мен ..![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ем да кажи що?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
theo <333
ОМГ ОМГ ОМГ......
НАЙШ кво .. тотален игнор
вече сте ми смешни... и бу забелязала съм , като не ти обръщат внимание се дразни и започваш се закачаш с някой.. супер тъпоо човеккк
ако се дразниш на това ... ного тъжноо ногоо.. и мога ти кажа , че не съм влизала повече от 1 седмица..![]()
ок ,шефеПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
theo <333
излишна ирония... айй надявам се да излезнете един ден от виртуала![]()
това не е вярно ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Вани много съжалявам имах друго мнение за теб явно съм бъркала.![]()
оф това последното![]()
![]()
май ти трябва да излезеш не ние![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
кофти се почуствах от всичко това![]()
ще гледаме филма Атака май така се казваше
ти ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като гледам голям фън сте си правили , като ме е нямало..
преди сещаш ли се к'во казвахте и двете..
като я няма сънито е скучно .. тъпо ли ви беше , като бях банната...
много жалко е да гледаш , как като си обиден и си променяш мнението и то на основа сегашно чувство... много жалко
не ти се връзват 18-то години буу...
и въпреки всичко нямам лоши чувства към вас...
това , че ви захапвам и вие се връзвате и се засягате е лично и категорично ваш проблем...
не ме интересува , че след този мой пост , ще ме наплюете за пореден път , ноо аз пак ще си пиша и да истината боли , отзад - същосеш се за к'во иде реч
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
слушам музика..Първоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
аз и алекс го казахме това като беше банната истина еПървоначално написано от Sunshinebabybyy
даже и оная седмица като те нямаше ми беше скучно тук ..
като съм на 18 трябва да съм супер сериозна и да не се засягам от нищо ли ?
и аз нямам лоши чувства към теб Вани и няма да те плюя ...
пиши аз не мога да те спря пък и не искам,но просто ти изведнъж почна да се заяждаш с мен и не знам,защо и не ти говоря за оная вечер дето ти беше кофти това започна от 4-5 септември може би ;д
казах си причините.. на мен така ми изглежда просто
както и да е... ти вече сии имаш друго НОВО мнение за мен.. един ме хейтва и всички скачате...
не,че имам друго мнение за теб ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
преди месец два или повече се караше с някой хора и като почваха да те тропат аз не не е такава,а какво ти се държиш точно така с мен в момента това е жалко Вании ..
била съм тъпа,малоумна и т.н. това не го очаквах да го кажеш
добре,Пепи![]()
както и да е.. утре ще чета страници с критики за днес ми стига
лека вечер на всички бъдете добри , обичайте се![]()
хах а аз с обиди
лека вечер Вани![]()
е аз не се карам аз си изказвам мнениетоПървоначално написано от Shines
![]()
shines е най-позитивният човек във форумаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
щях да добавя Вани аз почти не влизам вече.. влязох тая вечер и съжалявам,че влязох даже и като те нямаше беше ми скучно,но в момента си тук да ми е весело ?
вярно е Пепи всяко негово мнение е позитивно![]()
бубии аз ставамм..Първоначално написано от bubkaa93
лекаа![]()
![]()
theo <333
лека,Пепии![]()
Голяма скука кажете някоя комедия![]()
Търсиш си занимание? Имаш малко свободно време? Ела и стани част от българското общество в най-добрата социална игра, която е подобие на реалния живот. http://www.erepublik.com/en/referrer/g0sh370