- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Видях ти мнението![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не е чудо бе
искам да се оплача , че ме мързи да пускам тема в кофатааа....
такаааааа и започвам ;д
днес ме събудиха супер депур раноокотката ми скучи чашата дету беше на бюрото ми иии... беше ного гадно :<
сънувах кошмар ... почти не можах да заспя , но нищо...
иии ии да да д а![]()
тази сутрин бях в някъф транс след , като ме събуди котката ми аз реших , че днес ще водяя.... лоооол :<
и накрая не можах да водя.. не знам дори днес дали ще водяя... бръм бръммм вие ко пр , как сте.. децата , мъжа/жената как са... какви са ви плановете за днес.. :< и ми е се пие кафеее , а не мога :<
искам да изляза навън,но времето е гадноо![]()
мъжа го няма не знам,как е : )
отивам да си правя кафе и ще пуша ;dd
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
днес ще изпълнявам рутинните действиятъпичко е
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
същото можем да попитаме и теб![]()
sapphire5![]()
свикнах да ставам раноПървоначално написано от Sunshinebabybyy
ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мии мен ме събудиха и по принцип трябва да ставам рано![]()
а да ти каза![]()
Приятен ден ви желая и на двамата![]()
нищо,че навън е мрачноо![]()
мерси, подобно![]()
sapphire5![]()
Уууу,аз пък ставам най-рано!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Друг път ..Първоначално написано от Sc0RcH
![]()
ужас
не искам сняг искам само да е студено![]()
Как може да вали сняг през Октомври?!![]()
![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
и във Варна ли заваля ?
лолз - тук няма нищо
нищо..ядосвам се на гадното времеПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
ти как си?
theo <333
бивамм .. пак не можах да се наспя като хоратаПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
иначе какво правишш ;дд ?
theo <333
Стоя си под климатика, слушам музика със слушалките
(за да не вдигам много шум, както казаха ;d) и пиша тук ..
Нищо инт. , а ти какво правиш ?
![]()