- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
хах![]()
Добро утро !![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
кво става/?![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Квот ляга, само че по-рошаво/.Първоначално написано от gabsit000
![]()
Sunshine , що '' ..
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
ужас![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
от какво се УЖАСяваш![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
от това,че пишат вече много малко хора тук ...
щот темата замряяяяяПървоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Здравейте !!! ....
бивам ти,как си ?
Много добре![]()
![]()
![]()
, Хелоуин наближава
, ще ходите ли някъде, ако да как смятате да сте облечени
?
Ужасс!!![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
няма да ходя никъде ... болна съм![]()
какво правите ?
Anichkaxxwee, защо ''ужас''?
Бубе, не оздравя ли вече?
До сега ядох и гледах една стара класика, и сега смятам пак да гледам нещо, ти..?
Да ви се похваля пък аз, че забравих![]()
, днеска на спортния, уж на шега -D , взех първо място по вдигане на тежести
![]()
![]()
![]()
.