- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена...../Помощ
Последната ми менструация беше на 2-ри септември. Свърши ми към 8-9-ти и на 10-ти правихме секс с приятеля ми. Беше без презерватив, но след като го извади минаха около 10 секунди и тогава свърши. Няколко дена след това ме боля корема (дори писах тема тук). Както и да е, болката отмина, но от 2 дена някъде гърдите ми са напрегнати, краката са ми леко отмалели. Чудя се дали има повод за притеснение, според мен не може да съм бременна (нито съм била в овулация, нито е свършил в мен), а по-скоро е ПМС... И все пак ми е много притеснено, първо с тея болки в корема, а сега и това...
ПМС- ПРЕДменструален синдром...
По-скоро е от притеснение, няма как да си бременна при положение ,че не си била в овулация!Споко!
maDamn
Кога е била О?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Около 18-ти...
Значи МЦ ти е 30 дни, нали?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Да, по принцип е толкова около 30-32 дни..Първоначално написано от kalpazanka
Имала ли си преди това непротектирани актове?
Това ми е втория такъв...Първоначално написано от kalpazanka
Кога е бил първия?Първоначално написано от Converse333
От колко време менструираш? На колко си? Колко си висока и колко тежиш? Да си отслабвала/напълнявала рязко? Да си сънлива/раздразнителна/мудна/апатична? Кожата ти суха ли е, лющи ли се? Сърцебиене да имаш?
А за какво по-точно за всичките тея въпроси?Първоначално написано от kalpazanka
Симптоми са за това, от което се притесняваш.Най-добре тест след 3 дни.
1во: Защо тест след 3 дни?
И 2ро: какво общо имат отмалелите ти крака ?
Леле хора вас палеца да ви заболи пак ще ви хване паниката, че сте бременни. Ако правилно си си сметнала овулацията няма шанс.
Аз говоря, че признаците ми са за ПМС по принцип... Но просто има още около седмица докато ще ми дойде, за това се чудя дали е ПМС. А и няма как да съм била в овулация веднага след деня, в които ми е свършило...Първоначално написано от theeye770
Що да няма как... ?! Аз бях така около година докато пиех противозачатъчни за лечениеПървоначално написано от Converse333
Пия си опаковката, която е с 21 хапчета и като ги приключа ми идва задължително максимум на следващия ден и трае 2 седмици и докато приключи... Има няма седмица и пак ми идва. И като спрях хапчетата беше така още няколко месеца (имайки предвид, че овулацията трае около 2 седмици по принцип, ще рече... сещате се, да не обяснявам нататък). Питаш ли ме?
Организмът е странно нещо, така че... очаквай неочакваното!
На приятелката ми й закъснява вече 8-9-ти ден ? Правихме 2 теста за бременност отрицателни и 2та ... много ми е притеснено какво да правим ,защо не и идва ? :( (на 16 години е) трябваше да и дойде на 15-16-ти септември сега е 23 вече .... до сега не и е закъснявало така най много 1-2 дена
Първоначално написано от omnadrena
Стрес, смяна на климата, настинка... ?! Всичко може да е, не е нужно да си скубете косите след 3-ия ден закъснение! Пък вече, ако се съмняваш в себе си и в това колко си успял да я предпазиш и дали не е станал гафа, сподели повече подробности, за да анализирамеА... и тестовете се получават най-добре сутрин на гладно и жадно, и не го оставяйте да престоява повече от указаното на листовката време!
ми не съм свършвал в нея,а и сме го правили само 1-2 пъти без презерватив този месец ... втория път дори беше на 15-ти точно когато трябваше да и идва ,но незнам всичко ставав вече толкова време да и закъснява направо ще умра от притеснение
Колкото до теста Суре Чек позлвахме капвам 3-4 капки урина ,чакам 5мин и дърпам да видя дали е положителен или отрицателен , 1вия го правихме следобяд , втория го правихме вчера беше сутринта като стана на гладно и жадно
Аха, пиела си ОК, имала си овулация, траеща по две седмици- ти трол ли си или си мислиш, че сме поникнали с последния дъжд?!Първоначално написано от evilsoul92
Много хора забременяват, когато не би трябвало да са в овулация.
Но... щом не е свършил в теб, какво тогава?![]()
Овулация две седмици???
Какви хора сте вие бе?![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Баш Тролове са!Първоначално написано от Shturrrche88
Не си била в О,не се е свършил в теб,споко,ще дойде!
maDamn
Мерси много за отговорите!
Щом теста е направен със 1ва сутрешна урина и на гладно и жадно, значи е верен и повод за притеснение няма. Тоест закъснява и по друга причина: стрес, пътуване, смяна на климат, гинекологичен проблем и тн и тн други фактори оказващи влияние над МЦ.Първоначално написано от omnadrena
Притеснява ме това ,че няма и симптомите болки в гърдите , пъпки и т.н. както преди да и идва ... дано да и дойде направо вече се побърквам
На мен ми закъсня тоя месец без да има причина за това,имам предвид, нямах притеснения,че може да съм бременна ,но се случи. Сменя се времето ето ,че вече е есен, ако се притеснява много няма да и дойде по-бързо! Та споко де! Нали теста е отрицателен просто чакай да и дойде!Първоначално написано от omnadrena
maDamn