.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    дано всичко е наред ! чул ви Господ :)

още не и идва от 15-ти днес е 25-ти :((

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от omnadrena
    ми не съм свършвал в нея,а и сме го правили само 1-2 пъти без презерватив този месец ... втория път дори беше на 15-ти точно когато трябваше да и идва ,но незнам всичко ставав вече толкова време да и закъснява направо ще умра от притеснение

Колкото до теста Суре Чек позлвахме капвам 3-4 капки урина ,чакам 5мин и дърпам да видя дали е положителен или отрицателен , 1вия го правихме следобяд , втория го правихме вчера беше сутринта като стана на гладно и жадно
    Щом теста е направен със 1ва сутрешна урина и на гладно и жадно, значи е верен и повод за притеснение няма. Тоест закъснява и по друга причина: стрес, пътуване, смяна на климат, гинекологичен проблем и тн и тн други фактори оказващи влияние над МЦ.
    Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...
    Тролчо, заведи мацката си на лекар.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

да така мисля да направя ще изчакам и утре после правим още един тест и ако всичко е точно я водя на лекар ,а теста пише ,че е по всяко време на денонощието ,но от напитки и от храни хормона в урината отслабвал което можело да окаже влияние в/у резултата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    ми не съм свършвал в нея,а и сме го правили само 1-2 пъти без презерватив този месец ... втория път дори беше на 15-ти точно когато трябваше да и идва ,но незнам всичко ставав вече толкова време да и закъснява направо ще умра от притеснение

Колкото до теста Суре Чек позлвахме капвам 3-4 капки урина ,чакам 5мин и дърпам да видя дали е положителен или отрицателен , 1вия го правихме следобяд , втория го правихме вчера беше сутринта като стана на гладно и жадно
    Щом теста е направен със 1ва сутрешна урина и на гладно и жадно, значи е верен и повод за притеснение няма. Тоест закъснява и по друга причина: стрес, пътуване, смяна на климат, гинекологичен проблем и тн и тн други фактори оказващи влияние над МЦ.
    Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...
    +1
    Храни и напитки не могат да повлияят на резултата. Хормона си е хормон и си го има и без да си се държал на гладно нз си колко си дена

За храните и напитките в листовката пише да не се приема поне 1 час преди това. За мен също няма значение по кое време на денонощието. Колкото до първото момиче , не си със сигурност, симптомите ти са , че ще ти идва.Къде точно те болеше на корема? Болките в корема могат да са симптони за толкова много неща....
    А до момчето- успокойте се най-сетне. От всичко може да е закъснението, лично 2 седмици поради стрес ми е закъснявало, така че стига паника излишна!

вече 11-ти ден ... :( , а и незнам на вас като ви закъснява имате ли симптомите както когато трябва да ви идва,защото тя ги няма само малко почнаха да я болят гърдите от вчера ?

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    вече 11-ти ден ... , а и незнам на вас като ви закъснява имате ли симптомите както когато трябва да ви идва,защото тя ги няма само малко почнаха да я болят гърдите от вчера ?
    Ми зависи...по-често си имам всички симптоми. Е сега, където ми закъсня пет дена, имах такива зверски болки в корема, че мислех, че ще сгъна в един момент.

Я направете още един тест...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

добре сега ще направим тест пак , доколкото разбрах не пречи ,ако не е сутринта сега няма да яде и да пие нищо 1 час и ще направим теста , стискайте палци :(

сега правихме тест пак отрицателен ? защо не и идва баси ма*ката

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тестовете и са отрицателни , не е бременна ,но това не значи ,че висчко е ОК.Вярно е , може да и дойде,но все пак идете на лекар.Една приятелка така и закъсняваше , а беше с отрицателни тестове и се оказа Поликистоза. Не искам да те плаша,ама може тя да има някакъв проблем.Гинеколог за най-сигурно!
    maDamn

да но досега никога е нямала проблеми идва и на датата най много 1-2 дена закъснение , дано всичко е нормално

Град
    да но досега никога е нямала проблеми идва и на датата най много 1-2 дена закъснение , дано всичко е нормално
    Ами то, би било по-лошо да има проблеми от преди и да не ходи на лекар...
    Пращай я на гинеколог, защото и на мен ми звучи проблематично.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Да бе! Ебати смеха - на гладно и на жадно... айде на гладно, как да е, макар че и тва не знам как го измислихте...ама на ЖАДНО? Какво значение има?! Аз съм си правила тест и на 5 бири и пак е бил ок. Ама щом сте си решили, че сухите пасти и фантата портокал влияят на тестовете за бременност...

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Ако караше по-леко с бирата едва ли щеше да си правиш тест.
    Извини, не се сдържах.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Ако караше по-леко с бирата едва ли щеше да си правиш тест.
    Извини, не се сдържах.
    То ако беше от бирата досега наеш колко деца щях да имам.
    Не мога да броя до толкова...

Извинен си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си