- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена...../Помощ
дано всичко е наред ! чул ви Господ :)
още не и идва от 15-ти днес е 25-ти :((
Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...Първоначално написано от DragonLady
Тролчо, заведи мацката си на лекар.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
да така мисля да направя ще изчакам и утре после правим още един тест и ако всичко е точно я водя на лекар ,а теста пише ,че е по всяко време на денонощието ,но от напитки и от храни хормона в урината отслабвал което можело да окаже влияние в/у резултата
+1Първоначално написано от Shturrrche88
Храни и напитки не могат да повлияят на резултата. Хормона си е хормон и си го има и без да си се държал на гладно нз си колко си дена![]()
За храните и напитките в листовката пише да не се приема поне 1 час преди това. За мен също няма значение по кое време на денонощието. Колкото до първото момиче , не си със сигурност, симптомите ти са , че ще ти идва.Къде точно те болеше на корема? Болките в корема могат да са симптони за толкова много неща....
А до момчето- успокойте се най-сетне. От всичко може да е закъснението, лично 2 седмици поради стрес ми е закъснявало, така че стига паника излишна!
вече 11-ти ден ... :( , а и незнам на вас като ви закъснява имате ли симптомите както когато трябва да ви идва,защото тя ги няма само малко почнаха да я болят гърдите от вчера ?
Ми зависи...по-често си имам всички симптоми. Е сега, където ми закъсня пет дена, имах такива зверски болки в корема, че мислех, че ще сгъна в един момент.Първоначално написано от omnadrena
Я направете още един тест...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
добре сега ще направим тест пак , доколкото разбрах не пречи ,ако не е сутринта сега няма да яде и да пие нищо 1 час и ще направим теста , стискайте палци :(
сега правихме тест пак отрицателен ? защо не и идва баси ма*ката
Тестовете и са отрицателни , не е бременна ,но това не значи ,че висчко е ОК.Вярно е , може да и дойде,но все пак идете на лекар.Една приятелка така и закъсняваше , а беше с отрицателни тестове и се оказа Поликистоза. Не искам да те плаша,ама може тя да има някакъв проблем.Гинеколог за най-сигурно!
maDamn
да но досега никога е нямала проблеми идва и на датата най много 1-2 дена закъснение , дано всичко е нормално
Ами то, би било по-лошо да има проблеми от преди и да не ходи на лекар...Първоначално написано от omnadrena
Пращай я на гинеколог, защото и на мен ми звучи проблематично.
Да бе! Ебати смеха - на гладно и на жадно... айде на гладно, как да е, макар че и тва не знам как го измислихте...ама на ЖАДНО? Какво значение има?!Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...
Тролчо, заведи мацката си на лекар.![]()
Аз съм си правила тест и на 5 бири и пак е бил ок. Ама щом сте си решили, че сухите пасти и фантата портокал влияят на тестовете за бременност...
![]()
Ако караше по-леко с бирата едва ли щеше да си правиш тест.
Извини, не се сдържах.
То ако беше от бирата досега наеш колко деца щях да имам.Първоначално написано от ZloboMiR
Не мога да броя до толкова...![]()
Извинен си.