.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Помощ за добавки!

Здравейте, на 14 съм 161см висок 42кг и мисля да си взема някъкви добавки за качване на маса да ме носочите към някой продукт и да ме посъветвате на мойте килограми и възраст добре ли е да започна да взимам някъкви добавки нямам предвид некви анаболи а нещо като млечно яйчнен проетин или нещо от сорта!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Първо, рано ти е за добавки.
    Второ, без да тренираш смисъла от добавки е нулев.

ти на тая възраст не произвеждаш почти никакви хормони така че каквото и да взимаш ефекта ще е минимален
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Второ, без да тренираш и храниш правилно смисъла от добавки е нулев.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Второ, без да тренираш смисъла от добавки е нулев.
    +
    Не си мислете, че добавките са някакъв вид магия, който ще ви направи големи и силни. На тия години по-добре влез в някой фитнес и блъскай яко. Не всичко става толкова лесно...

И си мислиш че с едно протеинче ще се напомпаш ? това е все едно да изядеш едно варено яйце или едно пилешко филе, и кфо прайм после ? на хълк ли ше се прайш ? ;д почвай да тренираш, не налитай веднага на добавките, или си седни за задните части и почети www.bb-team.org има статии за всичко.

Препоръчаха ми някъв гейнер но незнам дали ще ми помогне да кача малко маса. Започнах да тренирам всеки ден у един приятел баща му има фитнес зала и той се обзавел утях

Малък си още за добави, натрупай стаж в залата първо една година примерно. И без добавки на твоята възраст ще се вижда ефект от това че си редовен във фитнеса.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Супер фен Аватара на Shines
    Послушай ги, за тези пари си зареди хладилника с яйца, мляко, меса, извара и тн.Яж около 5-6 пъти на ден, по-малко, намали постепенно пиците, газираните и ще видиш резултати.Като видиш, че си сериозен, и си натрупал поне година, се ориентирай към добавките .До тогава даже ще си натрупал някакъв опит.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от ProKiller2
    Препоръчаха ми някъв гейнер но незнам дали ще ми помогне да кача малко маса. Започнах да тренирам всеки ден у един приятел баща му има фитнес зала и той се обзавел утях
    Мога да ти препоръчам много добри гейнери за качване на мускулна маса ,като ги комбинираш с тренировки

Интересно кажи

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ориз,овес,макарони,картофи в комбинация с месо,яйца,извара,много доказал се за мен гейнер

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ProKiller2
    Всеки ден ако тренираш,няма да натрупаш бързо маса. Тренирай 3 пъти седмично. Мускулите растат докато почиват. Да,вземи си един гейнър,не много скъп. И го пий след тренировка.

Супер фен Аватара на fenasf
    Здравейте, на 14 съм 161см висок 42кг и мисля да си взема някъкви добавки за качване на маса
    бахти пишлемето бегай на лоста бе
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Здравейте, на 14 съм 161см висок 42кг и мисля да си взема някъкви добавки за качване на маса
    бахти пишлемето бегай на лоста бе
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на Everytime
    Аз пък ще ти препоръчам да си изградиш един добър хранителен режим за качване.Тренирай и яж като хората, и ще има резултати.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си