.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Въпросче към момичетата

Здравейте момичета
    Значи имам малък проблем и искам да се посъветвам с вас, пък и да разбера как бихте постъпили вие
    Значи.. име едно момче което доста харесвам (и както винаги следва едно "обаче") та.. пишем си от време на време в скайп а ако се засечем някъде случайно сме на "здравей - здрасти". Усмихвам му се аз, тва-нова, уж да се сети да направи нещо ама УВИ! Та въпроса ми е как да процедирам и какво бихте направили вие?
    Защото аз лично винаги чакам момчетата да направят първата крачка..
    А ето го и него.. какво мислите ?
    imageshack. us/photo/my-images/835/imag0051pt.jpg

Благодаря за отделеното време!

Мега фен Аватара на Chacho
    Мисля, че не е редно да му качваш снимките тук.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не ми се отваря снимката ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Не ми се отваря снимката ..
    Защото е новак, няма право на линкове и затова е сложила един интервал след първата точка

По темата:
    Авторке, на колко си години? Защо ми се струва малко големичък (мое мнение). И сигурна ли си че си няма приятелка,за която не знаеш?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като прочетох реших, че става въпрос за 12-13 годишна авторка с толкова голямо момче. видях снимката ....
    и да, не е редно да пускаш чужди снимки, като за начало, а ако темата не е фейк... нямам какво да кажа
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В момента, в който отворих снимката, разбрах, че е фейк.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Бургас
    А ся ми се отвори снимката .. Но на колко си години?

(а пък и може да си фейк)
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee

(а пък и може да си фейк)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Бургас
    Фейк .. Вече съм сигурна

на 19 съм.. и какво ви навежда на мнението че темата не е истинска ?!

Благодаря!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мен лично снимката ме наведе на това мнение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на badsector
    Малиии к'ъв е тоя бе!

Този правопис, по ми прилича на правопис на малолетен двойкаджия. Това ме наведе на мисълта, че темата е фалшива.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Този човек е най-малко на 30 и бил момче?

До момента нямаше 1 който да ми отговори..Айде следващия пост да е отговор а не глупав оф-топик става ли?!
    Момчето е на 21 btw..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А ти на колко си? Аз бих го поканила на кафе или да го помоля да ми направи някаква услуга. Направи така, че да те забележи. Ако е на толкова колкото казваш ще те разбере.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Хората се спират по улиците да разговарят и е съвсем нормално. Пробвайте!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    А ти на колко си? Аз бих го поканила на кафе или да го помоля да ми направи някаква услуга. Направи така, че да те забележи. Ако е на толкова колкото казваш ще те разбере.

Каза, че е на 19

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Пак ще се цитирам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Dari1618
    ...Момчето е на 21 btw..
    Ако сега изглежда на 35, смятай на колко ще изглежда, когато наистина стане на 35

Стига сте се заяждали .. грозен, хубав, млад, стар... момичето си го харесва..

Супер фен Аватара на musS

еми според мен не е на 21 ма както и да е .. заговори го , покани го на кафе нз .. може и да го помолиш да те запознае с жена си и децата си ?! или с внуците ..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от musS

еми според мен не е на 21 ма както и да е .. заговори го , покани го на кафе нз .. може и да го помолиш да те запознае с жена си и децата си ?! или с внуците ..

.. Не бъди толкова гадна/ен .. Да, признавам си, че ми изглежда по-дъртичъл, но пък ..

Супер фен Аватара на gabsit000
    ами видях снимката..нямам какво да кажа просто не е мой тип за мъмче..той даже като гледам си е направо мъж..и би трябвало да го изчакаш той да направи първата крачка..не ти отива на толкова голям мъж да го е срам и да не знае как да подходи към момиче...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си