- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупава съм ...
---
Абе мамицата му , що и на мене не ми се падат такива идиотки ?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
На мен ако някой пикльо ми направи такъв номер, няма да го погледна втори път.
И спря да се върти за миг земята..
И?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
---
Тва момче е по-голяма жена и от тебе.![]()
Май ти трябва да си сърдитата в случая...
Ще му мине утре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От колко време сте заедно ?
---
Искам да ми пратиш твоя снимка, може и на лс, проверявам една теория.
---
Утре ще си купя пистолет. Видяло се е!Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
---
Тия постъпки не са за вашата възраст. Чупи саксии, щото си му казала да ходи да яде с по-остър тон?
Той нямаше това впредвид.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Еми...не сте. И не става дума за секса (въпреки че сте от достатъчно време заедно, явно се обичате, не знам какво ви е възпирало цяла година, но както и да е, всеки си преценява кога е готов ). Обаче това са супер детинщини, стегнете се и двамата...
---
Ще си направите услуга, ако се гръмнете и двамата![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Оф, нищо не разбрах!
Ама нали той ти е казал да отидете в тях?каза ми, че нямало никой в тях и сме щели да отидем там, но не ми казал, защото искал да ме изненада ... ох миличкия ми, представям си го как щеше да ми го каже, колко щях да се радвам ;(((((((
Казах му, че искам да отида и ще отида в тях. Тръгнах към тях, той ми звънна докато ходех натам, извинявах му се, а той ми казваше, че няма да ми отвори
---
---