- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупава съм ...
Първоначално написано от GLaDOS
![]()
![]()
![]()
От какъв зор го гониш толкова?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
---
Проблемът е в това, че ти си сгрешила, да идеш и да се извиняваш като някой оли*офрен на тоя 100 часа. Той от своя страна дори не те е пуснал?Приятелят ти е задръстен. Ти един вид си му се натискала да го направите, а тоя инат не ще. Това за мен си е унижение.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
"Не искам да ми се цупи и сърди."
Е какво? Всеки път ще му отстъпваш ли?
Я го остави.. ще му мине.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
---
---
леле, УЖАС! сериозно ли сте на 16 и 18 ?!?! 'щото изобщо не ми се вярва!!!! описала си историята като 14-годишна, а той е като едно огромно дете. още не знае яде ли му се, секс ли му се прави. а и ти малоумна ли си, как ще се връзваш на подобни глупости....
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ Не е малоумна. Отчаяно влюбена е![]()
![]()
![]()
Така, ако продължаваш все ще те тъпчат.
![]()
Да, да .. в други връзки няма да допусна такова нещо ..видя ли, че става така Бягам .. просто тук стана много сложно и не мога просто така да си тръгна...Първоначално написано от kyon
Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
сложно далеч не е думата според мен.. ама твоя си работа - като искаш - тормози се.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами какво предлагаш да правя.. освен да се разделим.. нещо друго?Първоначално написано от LeprikonA
аз не бих търпяла.
няма друго.
Ако искаш да се оттървеш, това е решението. Или това, или продължава да те тъпче.
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
---
Някакви други мнения![]()
значи разсърдил се е, защото си му викнала леко и заради това не е искал да те пусне да влезеш, божичко, време е да си тегля ножа и аз
Ма не само ти ..ами и азПървоначално написано от elysunny
![]()
Сърди се постоянно ..от най най най най малкото.. Иска да съм като няква кукла с която да си прави каквото си иска .... не знам ...
и въпреки това искаш да правиш секс с него и още повече да сте заедно и да ти е първият
накъде отива света.......
----
И ти още искаш да си с него?
Усещаш ли се на какво огромно унижение те е подложил и мислиш ли какво мнение имат за теб всички, които са видяли дори само част от случката?
Аз след нещо такова бих го намразила.
Кво толко ли е нестабилен, че ти му ревеш и му се молиш, а той мята по тебе саксии? Прати го в лудница.И аз му казах, да почака, да се върне.. и той идва към мен и ми казва "К'во бе човек, к'во?" някак си с толкова злоба го каза... и бутна едно цвете в саксия
О, значи, ако ти нещо кажеш с леко по-остър тон той почва да се лигави с други? Много смислено, няма що.още повече, че сега си пише с едно момиче, за което не мога да му кажа нищо ..просто сама съм си виновна, но то това е временно (дълга история) не искам да и го отстъпвам едва ли не ......
И ти продължаваш да го харесваш и да искаш нещо с него?а той е имало моменти в които се държи с мен като с куче
Момиче, я си фрасни 2 по-силнички шамара, скъсай го тоя комплексар и започни някаква личностна терапия, за да започнеш да се цениш и уважаваш малко повече сама себе си.
ПП. А ти какво толкова си направила, че да ти връща така?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
---
И ти, и той сте трагични.. Един за друг сте просто..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
Като изчетох горното... и аз така мисля.Първоначално написано от crowberry
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абсолютно. Дръжте си се, търпете си се взаимно, че поотделно не знам дали ще има други, които да ви търпят.Първоначално написано от SisiStrange
мм 1-во не мисля, че сте малки :}
И 2-ро тва, че те реже е яко тъпо... вярно е, че е искал да бъде специално, ама ти да отидеш и да му ревеш пред вратата, а той да ти я тръшне... Nigga please ... аз, ако бях на твое място нямаше да се занимавам с него и да си хабя нервите за такъв .. ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright