.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    И ти, и той сте трагични.. Един за друг сте просто..
    Май май

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Боже
    Чувала съм момче да притиска момиче за секс, ама момичето да притиска момчето...
    Ти си го уплашила бе.
    Я се успокой малко!
    хаха +1
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Тоз' е голям идиот
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

ПП. А ти какво толкова си направила, че да ти връща така?
    Ами какво съм направила ли? .. Много дълга е историята.. Вече бяхме окончателно заедно, но аз излезнах с др. момчета на кафе, с друго се забивах доста, смс-и си пишехме, в дискотеката постоянно заедно.. занимавах се с други в дискотеката, забивах се с охраната и всичко пред очите му... Последното от което толкова се промениха нещата ..беше, че на морето излезнах с едно момче и сестра му ..на плаж и вечерта.. и не казах на приятелят ми ..той разбра в последствие, разказах му всичко.. и понеже се бяхме разбрали каквото и да става да си казваме,но аз не му бях казала и ... и така.. не мисля че това е кой знае какво, но .. той е адски ревнив, аз също ..

пп.Такива някакви мнения като твоите доста ме амбицират
    амбиция към някое друго момче ли?

това трябваше още в началото да го кажеш, защото променя ситуацията ТОТАЛНО. бъдете си заедно - и двамата сте еднакви и си се ЗАСЛУЖАВАТЕ.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

К'во всички ме нападате ... все едно на вас или някой дрург никога не се е случвало подобно нещо ..все едно сме единствените ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами не, не ми се е случвало никога нещо такова.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на badsector
    К'во всички ме нападате ... все едно на вас или някой дрург никога не се е случвало подобно нещо ..все едно сме единствените ...
    Не бе, не сте единствените. Дори напоследък е много на мода отношението "той ме бие, аз го обичам".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не бе, не сте единствените. Дори напоследък е много на мода отношението "той ме бие, аз го обичам".
    Мх.
    И все пак... никой не ме е целил със саксии най-малкото.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Мен ако ме питаш като е дошъл момента се е притеснил и затова е преувеличил толкова нещата! Ще му мине
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    момиче вземи се в ръце
    не е последния, гарантирам ти го
    +че не си заслужава да си с някой, който не те цени
    тегли му една майна и продължавай напред..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Игнорирай го два-три дни да видиш как ще цъфне пред вас.
    А иначе най-добрия вариант е да не се занимаваш изобщо с него.

Град
    Софийските потайности
    Ако пък ти е толкова зор да го направиш, пиши едно ЛС и ще оправим нещата... Жена да го иска и да няма кой да и го сложи
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Ако пък ти е толкова зор да го направиш, пиши едно ЛС и ще оправим нещата... Жена да го иска и да няма кой да и го сложи
    АХАХАХААХХААХХААХ +1
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    Абе мамицата му , що и на мене не ми се падат такива идиотки ?

Според мен не е искал да го правите просто, я от притеснение ,я от нещо друго ,а ти си била пък твърде настойчива. Споко няма да избяга Ама имай предвид,че щом се опитва да отложи събитието значи не е готов,ако е той ще ти се нахвърли.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Е, аз точно това казах .. че дори не знам дали съм готова..имам притеснения и тн. но го искам само че го правя главно заради него ...

Azoria може и права да си, но защо тогава по принцип е толкова настоятелен

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    може и права да си, но защо тогава по принцип е толкова настоятелен
    Абе настоятелен бил,айде не ми ги разправяй тея... Той ,ако е бил настоятелен... нямаше да питаш разни непознати защо още не сте правили секс. На думи може и да е голям мъж,но като е дошъл момента се е панирал,случва се. Както казах - ще му мине.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Лапешки истории!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на dami666
    Детски истории..верно си някаква лепка,контролирай се малко..а тоя е пикла голяма,твоя ''мъж'',ще мята саксии по момичета и няма да отваря вратата..путкенски номера.
    Believe in yourself.

Град
    Софийските потайности
    Е, аз точно това казах .. че дори не знам дали съм готова..имам притеснения и тн. но го искам само че го правя главно заради него ...

Azoria може и права да си, но защо тогава по принцип е толкова настоятелен
    Да го правиш само щото той иска, без ти да си готова е НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка, която можеш да направиш! Не само, че ще съжаляваш, а и ще си разочарована... Първо намери човека, с който си заслужава, щото тоя е дебил и лично аз, ако бях на твое място, не бих го потърсил... Второ, направи го когато ти самата се чувстваш готова и сигурна в себе си !!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сърди се постоянно ..от най най най най малкото.. Иска да съм като няква кукла с която да си прави каквото си иска .... не знам ...
    Не знам дали загравяш...очевидно не, но ти в момента си нещо точно такова.Незнам дали загравяш също колко жалко е това,което си направила като си му се молила и като каква лепка губеща всяко уважение те прави да изглеждаш това.

а той е имало моменти в които се държи с мен като с куче
    Ами който както си го направи сещаш ли се. Като нямаш достойство самоуважение и т.н ще бъдеш тъпкана и никой освен теб самата не ти е виновен.Не казвам да преминеш и на другата крайност и да се превърнеш в надута кучка.

Ами ..дори и да не се държи добре с мен в момента.. познавам и другата му страна, когато е страхотен .. и знам, че дори да се държи така ..ме обича много ..просто не знам защо го прави ..може би за да ми връща......
    Това пък вече като го прочета се изприщвам.Не знам да се смея ли да плача ли.Кажете че ви е трудно,че не можете да го направите,защото не ви стиска, но това са си живите оправдания ала "Той ме бие,защото ме обича и го прави за мое добро.Кажат ви няколко фалшиви думички и сте готови вече и с още с 10 да го поделите.

Edit: Всъщност бях пропуснал някое и друго мнение.Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак.Пича ти е идиот, но май и ти тая глава я носиш на рамената си само за украса.Какви свалки,какви 5 лева.Но простено ти е.Явно си някое 16 годишно момиченце дето още не знае дали му се пикае или друго му се прави.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Не знам защо..ама мисля че ти е рано. Вземи потърпи още малко, пък може да си намериш някой по-подходящ. А колкото до тоя пич.. и аз се ядосвам и тръшкам понякога..ама да тръшкам пред момиче....загубена кауза е тоя, оставяй го !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами ако искаш може и да споделиш.

Жалкото е че каквото и да ти говорим ние и каквото и да говориш ти най-много до няколко дни ще ти мине.Той ще ти обади няколко лафа Как ти си целият свят за него и не може да живее без теб и ти ще си му в краката при всякакви условия,защото имал и друга страна и бил много добър и много те бил обичал.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си