- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупава съм ...
хаха +1Първоначално написано от annonimnna
Не съм перфектен но си струвам!
Тоз' е голям идиот
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
амбиция към някое друго момче ли?Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
това трябваше още в началото да го кажеш, защото променя ситуацията ТОТАЛНО. бъдете си заедно - и двамата сте еднакви и си се ЗАСЛУЖАВАТЕ.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
К'во всички ме нападате ... все едно на вас или някой дрург никога не се е случвало подобно нещо ..все едно сме единствените ...
Ами не, не ми се е случвало никога нещо такова.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не бе, не сте единствените. Дори напоследък е много на мода отношението "той ме бие, аз го обичам".Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Мх.Първоначално написано от badsector
И все пак... никой не ме е целил със саксии най-малкото.![]()
Мен ако ме питаш като е дошъл момента се е притеснил и затова е преувеличил толкова нещата! Ще му мине![]()
In a mad world , only the mad are sane...
---
Игнорирай го два-три дни да видиш как ще цъфне пред вас.![]()
А иначе най-добрия вариант е да не се занимаваш изобщо с него.
Ако пък ти е толкова зор да го направиш, пиши едно ЛС и ще оправим нещата... Жена да го иска и да няма кой да и го сложи![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
АХАХАХААХХААХХААХ +1Първоначално написано от Bozichko
Не съм перфектен но си струвам!
Първоначално написано от GLaDOS
![]()
![]()
![]()
Според мен не е искал да го правите просто, я от притеснение ,я от нещо друго ,а ти си била пък твърде настойчива. Споко няма да избягаАма имай предвид,че щом се опитва да отложи събитието значи не е готов,ако е той ще ти се нахвърли.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Е, аз точно това казах .. че дори не знам дали съм готова..имам притеснения и тн. но го искам само че го правя главно заради него ...Първоначално написано от Bozichko
Azoria може и права да си, но защо тогава по принцип е толкова настоятелен![]()
Абе настоятелен бил,айде не ми ги разправяй тея...Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Той ,ако е бил настоятелен... нямаше да питаш разни непознати защо още не сте правили секс.
На думи може и да е голям мъж,но като е дошъл момента се е панирал,случва се. Както казах - ще му мине.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Детски истории..верно си някаква лепка,контролирай се малко..а тоя е пикла голяма,твоя ''мъж'',ще мята саксии по момичета и няма да отваря вратата..путкенски номера.
Believe in yourself.
Да го правиш само щото той иска, без ти да си готова е НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка, която можеш да направиш! Не само, че ще съжаляваш, а и ще си разочарована... Първо намери човека, с който си заслужава, щото тоя е дебил и лично аз, ако бях на твое място, не бих го потърсил... Второ, направи го когато ти самата се чувстваш готова и сигурна в себе си !!!Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Не знам дали загравяш...очевидно не, но ти в момента си нещо точно такова.Незнам дали загравяш също колко жалко е това,което си направила като си му се молила и като каква лепка губеща всяко уважение те прави да изглеждаш това.Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Ами който както си го направи сещаш ли се. Като нямаш достойство самоуважение и т.н ще бъдеш тъпкана и никой освен теб самата не ти е виновен.Не казвам да преминеш и на другата крайност и да се превърнеш в надута кучка.а той е имало моменти в които се държи с мен като с куче
Това пък вече като го прочета се изприщвам.Не знам да се смея ли да плача ли.Кажете че ви е трудно,че не можете да го направите,защото не ви стиска, но това са си живите оправдания ала "Той ме бие,защото ме обича и го прави за мое добро.Кажат ви няколко фалшиви думички и сте готови вече и с още с 10 да го поделите.Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
Edit: Всъщност бях пропуснал някое и друго мнение.Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак.Пича ти е идиот, но май и ти тая глава я носиш на рамената си само за украса.Какви свалки,какви 5 лева.Но простено ти е.Явно си някое 16 годишно момиченце дето още не знае дали му се пикае или друго му се прави.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не знам защо..ама мисля че ти е рано. Вземи потърпи още малко, пък може да си намериш някой по-подходящ. А колкото до тоя пич.. и аз се ядосвам и тръшкам понякога..ама да тръшкам пред момиче....загубена кауза е тоя, оставяй го !
---
Ами ако искаш може и да споделиш.![]()
Жалкото е че каквото и да ти говорим ние и каквото и да говориш ти най-много до няколко дни ще ти мине.Той ще ти обади няколко лафа Как ти си целият свят за него и не може да живее без теб и ти ще си му в краката при всякакви условия,защото имал и друга страна и бил много добър и много те бил обичал.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
---