- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупава съм ...
---
Божеее, и какво толкова ти е причинил? Аз очаквах да прочета как едва ли не те е изнасилил, а те просто са се поебавали с теб.
И на мен не би ми било приятно, ама нищо толкова не са направили, просто ти си наивна. И си глупава.
Ем тъп им е бъзика и според мен приятеля ти няма никакво чувство за хумор. Просто го скъсай. Не е толкова сложно де.
Понякога в последните години се чудя къде им е самоуважението на хората. Аз никога не бих се върнала дори първия път до въпросната кола.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от xoxi
awerw♥
---
Пълен лигльо.Това ми напомня на едно мое бившо гадже,ужас.Лигавеше се за най-малкото.
Подиграл се е с чувствата, с любовта на приятелката си?Предполагам на теб ще ти бъде много приятно приятелят ти да дойде и да почне да ти обяснява как еб*л няква си.Много смешен майтап, няма що.Първоначално написано от PinkPan7her
Толкова си наивна,изпростяла и всичко това е ,защото може би не си по -различна от кифлите на твоята възраст.Приятелят ти е прост.Няма какво повече да добавя,това не е любов.На 18,а всякаш говориш за поредния 15-годишен хлапак !А,от теб все едно чувам поредната драма ,на една 14 годишна.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
*драматична музика*Първоначално написано от FeelMyPain
В сериала участваха:
Хуан Делгадо
Ана-Мария Розалинда
и т.н.
по-проста си от котката миПървоначално написано от PinkPan7her
Леле,какъв лигняр...Не се занимавай с недорасли хора. То това,че му се връзваш не е по-малко глупаво,но изобщо факта,че му е минало през главата да се ебава с подобни неща трябва да ти говори колко е зле.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: