- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква храна трябва да ядем ?
Искам да ви попитам какво да ям и какво не за да не излизат много черни точки и тем подобни работи на лицето. Много се извинявам ако темата се повтаря, търсих ама не намерих такава тема, може и да не съм търсил кадето трябва.![]()
Ами най - вече не трябва да ядеш шоколад и сладки работи
Ееее стига бе точно сладкото ли![]()
Пърженото също не се препоръчва. Тестените храни също.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Не е шоколада това, от което излзиат пъпки, най-много кожата се прецаква от пържени и мазни храни. Аз не виждам примерно черния шоколад скакво може да навреди.
Everything changes, but beauty remains ...
СууууууууууууууушиНе се пълнее. Вкусно е. Сит си с малко.
Наблягайте на плодовете, зеленчуците и по-малко въглехидратите. Пийте повече вода.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сушии мога да ям всеки ден и няма да ми омръзне ххихихиПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
Не съм съгласна за шоколада.![]()
Можеш да си ядеш натурален шоколад колкото си искаш :}
А печено примерно може ли да се яде
БХ ми е
Еми пърженото най-много причинява проблемите по лицето.. А иначе аз последните няколко пъти като ям шоколад, се натравям.. И нямам предвид 1-2 пъпчици по лицето.. А ОБРИВ.. Малко по лицето, доста по стомахчето и ръцете.. Преди не бях така. ДА, сигурна съм, че е от шоколада. На всеки организъм му влияе различно ...
И си почиствай хубаво лицето всеки ден със продукти.. Не всички пъпки са от храната, има и от замърсяването по лицето. Черните точки са от замърсяване![]()
Момиче ^^
Първоначално написано от koshtramba
![]()
За Шоколада е доказано,че не предизвиква пъпки.
Приема на мазни,бързи храни може да окаже негативно влияние на кожата ти,ако ги приемаш много.
Пиеш много вода за хидратация и мазнини от растителен произход.
Не се ограничавай от нищо. Това за какаото и продуктите, които го съдържат, е мит.
Поддържай кожата си с продукти, полагай грижи за нея, приемай витамини и тя ще ти се отблагодари.
Кажи с какво миеш/мажеш лицето?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами със салицилов спирт и нещо на гарниер мисля че беше обаче няма кой знае какъв ефект.Може да се дължи на факта, че имам мазничка кожа.