.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Продажба на учебници

Къде в София мога да си продам старите учебници?

Знаеш ли отиди в някоя книжарница, където продават втора употреба учебници и там те да ти ги продадът. Или тук в този сайт влез в подфорума "Борса купувам/продавам" и там си пусни обяватя може, някой да има желание. Хайде успех

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Отиваш при по-малките класове и си предлагаш учебниците. Все ще има някой, който да ги вземе.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Голям фен Аватара на ysmivka
    Отиваш и питаш по - малките все ще има някой, който да има нужда от учебници и не си ги е купил все още..
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Голям фен
    Ако си от София , можеш да ги дадеш на борсата в НДК . За другите градове не знам
    Или всичко или нищо .

Супер фен
    При малките класове
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

сайт за употребявани учебници.

Здравейте, за мен това винаги ми е било тъпо всяка година да почвам да търся по борсите учебниците които ми трябват и да видя на някакви километрични опашки с дълъг списък в джоба .
    По мое мнение щеше да е яко след като има толкова сайтове за книги, за продажби да има и един общ сайт за употребявани книги и учебници и с 10 клика аз да съм готов с учебниците за новата година и в същото време да си пусна обяви за учебниците, които аз продавам. Според мен това ще е готино а според вас ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си