.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Препоръчайте ми книга.

Препоръчайте ми някаква книга, която показва възможно най-реално как стоят нещата в лекарската професия.
    Мнението ви за Окончателна диагноза на Артър Хейли?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    цъкай си доктор Хаус
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Хах, само че почти нищо от него не съвпада с реалността. :P

Не знам какво точно ти трябва, но това е библията в медицината - Gray’s Anatomy of the Human Body.
    Потърси в гугъл първия резултат.

анатомия на човека макар ,че се съмнявам ,че ще си купиш нещо изобщо ;D
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Абе хора, не искам учебници или анатомии и прочие....
    Искам книга с разкази, случки и прочие. Такава като Окончателна диагноза на Артър Хейли. Дала съм я за пример.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не е ли интересен доктор Хаус
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Не е ли интересен доктор Хаус
    Ти проблеми с четенето ли имаш? :P Два пъти казвам, че искам това, което ЧЕТА да бъде максимално РЕАЛНО. Ето сега го и потретих.

Не знам за книга, но дръпни Анатомията на Грей, за там знам, че са реални ..
    Обичам малко, предимно себе си.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от amada
    Не знам за книга, но дръпни Анатомията на Грей, за там знам, че са реални ..
    хахахах, един път хванах епизод и големи престрелки имаше, не знам колко е реално, но доктор Хаус е добър
    sapphire5

медицината като всяка професия е предимно досадна и практикуващите й са изнервени

никой няма да напише книга за това как 6 доктора стоят до 3 часа вечерта и попълват бланки за клинични пътеки, докато си говорят за недостига на лекарства в болницата

лек ден

Govnyo - Има 5468454587764542 книги на най-различни тематики. Както и 254768487665453 автора, които пишат различни книги. Артър Хейли, който съм посочил, е човек, писал за лекарската професия, както и за други професии като детективи, пилоти. Хора всякакви има. Хора за всякъде има. Това, че ти не си чел такава книга, не значи, че няма. Много си тесногръд и мислиш ограничено. Сега и от мен - лек ден.

amada - В случая awerw е прав. Гледала съм Анатомията на Грей, както и Доктор Хаус и знам как стоят нещата.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Значи ше те прайм лекар така ли ;д
    sapphire5

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Значи ше те прайм лекар така ли ;д
    Нееееееее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си