- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мога да реагирам?
Значи от почти 1 година се познавам с едно момче от друг град. В началото всичко започна по приятелски, но забелязах, че той има някакви симпатии към мен и след известно време аз започнах да имам много силни чувства. Та така я карам и до сега! Преди 3 месеца се случи нещо и той просто прекрати контакт с мен! Нарани ме по жесток начин /нека да не се увличам/ .. Та вчера излязох с негови познати, които ми казаха, че той бил преспал с някакво момиче няколко пъти. Като ми го казаха просто бях в панически шок, като че ли някой дойде и ме фрасна по главата с огромен чук. Прилоша ми.. зави ми се свят.. какво се случи не знам. Та въпроса ми е, че нито ми пука с коя се е таковал.. /нищо, че вече знам/.. нито искам да съм на нейното място /пък и не ми е времето за подобно нещо/.. Но защо го приемам толкова навътре? Защо ме засяга по дяволите? След като чух това нещо се пречупи в мен. Аз смятам, че съм така ошашавена, защото просто бях сигурна, че той не е такъв! Явно мноооогоо съм сбъркала в преценката си. И най-интересното е, че това се е случило месец след като сме спрели да общуваме. Мислех, че имаме толкова силна връзка между нас / аз тогава чаках просто той да ми предложи официално/ Държахме си се, като че ли сме заедно, но ето какво съм била аз за него. Вярно, че бяхме от различни градове, а тая е при него, но ние си се виждахме доста често.. но... Вие как бихте реагирали на мое място! Т.е. не за пред другите, а как просто бихте го преживели..
ами защо е прекратил контакт с теб ?
или си си внушила някакви чувства или наистина ги имаш
подновете контакта си и поговорете
Точно теб може по съвсем друг начин да те е приемал. Не го съди по отношението му към това момиче. Плюс това не ти е бил длъжен, били сте скарани, нормално е да потърси някъде другаде. Свържи се с него и закърпете дупките.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз не знам защо го направи..Първоначално написано от elysunny
Имам си чувствата със сигурност, но вече няма да им обръщам внимание.. след това, което научих и след това, което ми причини /болезнено ми е да говоря за това/ не искам повече да общувам с него.. до преди вчера бих била съгласна за едно просто обяснение за всичко, но сега ми е ясно..
е какво толкова искаш от него, било е когато вече сте били скарани, а не докато почти сте 'ходили', пък и явно си е имал някаква причина да спре комуникацията си с теб, не обвинявай само него, и двамата имате вина, явно
Защо го изкарваш виновен ? Не сте били обвързани пък и + това сте били скарани. Поговорете и си изяснете нещата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютно никой не обвинявам!
Просто не мога да го повярвам и да приема ситуацията..
грешка, моля деленете поста
Пука ти и си реагирала така, защото явно още имаш чувства към него. Опитай се да ги превъзмогнеш и се огледай за други момчета. Не си струва да си пилееш времето с връзка от разстояние.
Много ше са смееш като я прочетеш тая тема след 5 години.
Temet Nosce
벨야카
Много ще се радвам ако стане след 5 дни..Първоначално написано от umri
Надявам се да стане..
Опитвах да намеря друго момче.. но все ме връщат спомените към него..Първоначално написано от DragonLady
всичко ме връща към него.. всеки сравнявам със него.. виждам него в очите на друг..
и ако това не е параноя .. на ..![]()
Минала съм през това и може да се каже, че все още преминавам.Първоначално написано от SmurpHietta
Цаката му е да излизаш с приятели, приятелки, на вън или с компания да си правиш кефа, по кафета, разходки, кино и тн каквото ти дойде на акъла. Това да си хванеш друг също помага, макар и да е мимолетна връзкаИ най-важното да спреш да поддържаш връзка с него.
Първоначално написано от SmurpHietta
напротив, самата ти тема крещи, че го обвиняваш
имаш грешна представа за него, приеми това което се е случило и продължи напред
ако пък си толкова вманиечена в него, ПОГОВОРИ с НЕГО, а не си губи времето в тееми, с които няма кой да ти помогне, защото не си разказала и малко от всичко, което се е случило, за 1 година. Няма как да знаем, как се е държал с теб и дали наистина те е харесвал
просто говорри с НЕГО, не с нас
а и не очаквай след 1-2 дни да ти е минало, разочаровал те е, ясно
А на мен ми се струва, че ти просто си си въобразявала и си се вкарала във филма, още преди той да е почнал.
Ще ти мине след време.
И спря да се върти за миг земята..
И при мен е ставало такаПървоначално написано от SmurpHietta
ще ти мине .. или с времето или като намериш някой друг.
Не съм перфектен но си струвам!
Струвало ти се е, че не е такъв?
Какъв?
Мъж? Че спи с жени?
Ще се опитам да ти дам отговор на въпроса `Защо се стреснах щом разбрах че е спал с друго момиче?`.
Влюбена си в него, и най-вероятно някъде дълбоко в себе си би искала той да дойде при теб, да ти се извини, да си говорите и накрая да бъдете заедно.. Та според мен това дето казваш `Цял месец мина..` 1 месец, повярвай ми не стига да спреш да изпитваш нещо към даден човек особенно след като те е наранил толкова.. Знам го от опит. Смятам че си зряла, защото осъзнаваш че ти е рано за секс и че осъзнаваш също така че щом те е наранил и те е разочаровал по този начин би трябвало да спреш контакти с него за твое добро. (Не съм запозната със случая, но смятам че е така.)
Това е чудесно, осъзнаваш някой неща - но повярвай ми самото забравяне ще бъде многоо трудно . Мисля че знаеш това.. Та за тва си се стреснала, ти си знаеш дълбоко в себе си защо. Ама волята е много силно нещо, определено много силно нещо. Ако се постараеш да го забравиш и да не се поддаваш на разните там мечти и копнежи - не ти гарантирам бърз ефект но ще го забравиш или поне ще спре да ти пука, спокойно.. просто не припирай, пожелавам ти въпреки това бързо да го забравиш .
Съжалявам за дългото мнение.
<3 d(ˆˆ)b