- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целувам с език!!!:(:(:(
Хора аз съм на 13 и още не мога да се целувам с език!помогнете ми!
E как, как ?
Издебваш подходящия момент, вкарваш го .. там където трябваше
и въртиш обратно на часовниковата стрелка (или май беше по нейната посока) ..
Мхм !![]()
Хора, хора! ТОЙ Е НА 13 и НЕ може да се целува с език!! Много е зле работата.. Абе момче защо си се паникьосал така?! А иначе по темата:когато усетиш, че моментът е подходящ, спускаш езичето леко и започваш да си играеш с нейното.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
срам,срам, ей...Първоначално написано от BumpyRide
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
много ама много ти благодаря за съвета преди малко се целувахме с гаджето ми и направоПървоначално написано от BumpyRide
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ъхъ,да,добре,чао.Първоначално написано от teentow12
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Боже боже .. егати проблема !!![]()
![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Ела ,Рита ще те научи![]()
//
Рита е ротвайлера на съседа. Много е лигава ... в буквалния смис![]()
Първо..има такава тема.
Второ..не е трудно изобщо,споко.
Ще се справиш като ти дойде времето.;д
Виж сега не се шашкай. Всички сме минали по този път. Сега колкото и да четеш пак няма да разбереш как да се целуваш с език.Идва си от самосебеси.Кокато тръгнеш да се целуваш просто се впусни в удоволствието.Още щом допреш нейните устни всичко си тръгва по реда.Вкарваш си езика, но не рязко да не я стреснеш след това всичко се нарежда.Бебетата също не са научени да сучат от маиките си.Просто това е инстинкт.
Дали някой се е родил научен да се целува с език ? Като му дойде времето ще се целуваш с език и ще се научиш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ааа ма и лъжеш.Първоначално написано от dontblameme
Аз на мама на зърната какви езичета пусках като бях бебеМного съм перверзен
Божее. Колко мъка има по тоя свят !!!
Я ,стига си се паникьосал. Никой не се е родил научен. Просто се отпускаш и се отдаваш на момента ,без да мислиш дали можеш или не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Auriss
![]()
![]()
Пич пробвай със огледалото във вас![]()
Азис - Хоп [music]
Добре бе, мамка му, ти от 5-годишен ли искаш да можеш ?!
Отваряш и устата, ама все едно изкуствено дишане ше и правиш, вкарваш си езика и въртиш кат миксер.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Поемаш й езика в устата си. Започваш да го галиш бавно, целият, от всички страни. Започваш леко да засмукваш и продължаваш да галиш, ускорявайки темпото малко по малко. Усети ритъма й, не се бори с превиванията й, слей се с тях. Помагай си и с ръцете, проучвай я!
Оф, аз език ли казах?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
К'ва помощ, бе, да не очакваш някой да си предложи услугите
Леле като почнете с тъпите теми![]()
![]()
![]()
Сериозно,пич.По-точно дете,ти си на 10.
Та,дете,мислиш ли,че такова нещо се учи?
И къде си тръгнал да се целуваш на 10-11??
Смисъл,не че аз не съм дете,ама все пак на 11 е прекалено ;о
lalala
На 11 се събирахме по десет човека в къщи да играем розичка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.