Значи от почти 1 година се познавам с едно момче от друг град. В началото всичко започна по приятелски, но забелязах, че той има някакви симпатии към мен и след известно време аз започнах да имам много силни чувства. Та така я карам и до сега! Преди 3 месеца се случи нещо и той просто прекрати контакт с мен! Нарани ме по жесток начин /нека да не се увличам/ .. Та вчера излязох с негови познати, които ми казаха, че той бил преспал с някакво момиче няколко пъти. Като ми го казаха просто бях в панически шок, като че ли някой дойде и ме фрасна по главата с огромен чук. Прилоша ми.. зави ми се свят.. какво се случи не знам. Та въпроса ми е, че нито ми пука с коя се е таковал.. /нищо, че вече знам/.. нито искам да съм на нейното място /пък и не ми е времето за подобно нещо/.. Но защо го приемам толкова навътре? Защо ме засяга по дяволите? След като чух това нещо се пречупи в мен. Аз смятам, че съм така ошашавена, защото просто бях сигурна, че той не е такъв! Явно мноооогоо съм сбъркала в преценката си. И най-интересното е, че това се е случило месец след като сме спрели да общуваме. Мислех, че имаме толкова силна връзка между нас / аз тогава чаках просто той да ми предложи официално/ Държахме си се, като че ли сме заедно, но ето какво съм била аз за него. Вярно, че бяхме от различни градове, а тая е при него, но ние си се виждахме доста често.. но... Вие как бихте реагирали на мое място! Т.е. не за пред другите, а как просто бихте го преживели..