Ще се опитам да ти дам отговор на въпроса `Защо се стреснах щом разбрах че е спал с друго момиче?`.
Влюбена си в него, и най-вероятно някъде дълбоко в себе си би искала той да дойде при теб, да ти се извини, да си говорите и накрая да бъдете заедно.. Та според мен това дето казваш `Цял месец мина..` 1 месец, повярвай ми не стига да спреш да изпитваш нещо към даден човек особенно след като те е наранил толкова.. Знам го от опит. Смятам че си зряла, защото осъзнаваш че ти е рано за секс и че осъзнаваш също така че щом те е наранил и те е разочаровал по този начин би трябвало да спреш контакти с него за твое добро. (Не съм запозната със случая, но смятам че е така.)
Това е чудесно, осъзнаваш някой неща - но повярвай ми самото забравяне ще бъде многоо трудно . Мисля че знаеш това.. Та за тва си се стреснала, ти си знаеш дълбоко в себе си защо. Ама волята е много силно нещо, определено много силно нещо. Ако се постараеш да го забравиш и да не се поддаваш на разните там мечти и копнежи - не ти гарантирам бърз ефект но ще го забравиш или поне ще спре да ти пука, спокойно.. просто не припирай, пожелавам ти въпреки това бързо да го забравиш .

Съжалявам за дългото мнение.