- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата
Винаги аз съм правил първата крачка- така е било, така е и така ще си остане за напред. Ако някоя надъхана мадама тръгне да ми се прави на голямата свалячка ще бъде отрязана по най- грубия начин. Просто не обичам мъжките работи да ги оставям в ръцете на жена...
И междудругото момичета, това, че вие срещате някакви путьовци на които им се прави секс, ама не могат да предприемат първата крачка, не означава, че всички мъже са такива. Ако аз кажа, че всичките момичета са курвички които за 20 лв и почерпка в заведение ще направят пълна секс програма първото нещо което ще ми кажете е да не ги поставям под общ знаменател. Е удивително, но същото важи и за мъжете.
И още нещо- преди да съдите мъжете, че ги било страх да предприемат първата крачка вие се погледнете в огледалото и се запитайте дали вие сте достатъчно жени за да бъдете- свалени, ухажвани и т.н. И под жена нямам предвид само красота, но и душа. Всъщност едва ли повечето тука знаят какво е истинска жена и респективно истински мъж, но айде... здраве да е...
И не няма нужда от казарма. Вече сме в 21-ви век. Живеем уж в демократични времена. Ако ще е за физическата подготвка има фитнес, лостове. А мамини детенца е имало винаги.
А това е интернет!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
То пък казармата като има нещо общо... Ама има и друго нещо, има сигнали между двамата, момчето прави крачката, която трябва, а момичето щот "да не е лесно" и аре "дръж ми шапката"... Хем искате, хем не давате, хем после "мъжете били не знам си кво си"... Винаги съм се чудел, що е от такова голямо значение мъжа да прави 1вата крачка?! Ми не всеки човек схваща от намеци и не всеки човек праща правилните намеци![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ако бяхте големите дами, на каквито се правите, щяхте да можете да привлечете един мъж да ви заговори. Нямаше да се жалвате, мъжете това, мъжете онова. Най-добре е да търсиш проблема в себе си, преди да обвиняваш някой друг.
А това за казармата да не говорим ква простотия е...
NOH8
Както дойде и както го чувства човек. Ако наистина иска нещо , то вярвам , че ще вземи правилното решение , независимо от пола.![]()
+1 нещо подобно щях да напиша, ама ми го спестиПървоначално написано от Alabalaportokala
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Е, и?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
+1Първоначално написано от HotLife
Ама нали са принцеси и чакат принца. Той да не е врачка, че да знае, че го харесвате. Пф.