- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво мислите ? :)
Ех, другите хвалят своето, а вие - стоката си.Първоначално написано от badsector
/Офф, сори за който Аз обаче не бих купил вече нещо от Техномаркет, защото съм злопаметен. И даже ще споделя по същата причина. Отидохме да разглеждаме за печка и хладилник, харесахме си, уговорихме и транспорта, подробно описахме, че няма да има никой да помага и трябва да се изкачат 6-7 стъпала, за да се внесат нещата. Да, нямало проблем, ама разбира се, влизало в цената. Платихме. Изтърсва се във въпросния ден камиона с двама ваши "служители". И се оказва, че те сваляли на адрес. Предложих да говорят с управителя си или човека там по въпросната заявка. Отказаха, да не съм им казвал какво да правят. Аз съответно отказах да им подпиша. Съответно мърморейки внесоха първо хладилника (най-обикновен литраж), после печката. Естествено не се събуха и внесоха сняг и киша. След това, при вече внесени уреди, продължиха да мрънкат за "по 10 лв на човек", иначе щели пак да изнесат нещата. Казах им да си изберат кой кое да хваща и да напускат. Задоволиха се да изнесат само хладилника пред стълбището. С известни усилия го внесох сам, по-скоро от инат.
Съзнавам, че Техномаркет като фирма едва ли толерира такова отношение, но все пак по някакъв начин трябва да си контролира персонала. Дори не съм се разправял да звъня. Badsector, не знам какъв си там, но мога да ти дам номера на гаранционните карти, откъдето предполагам може да проследите и доставка, с номер на камион и т. н. Просто мина доста време и хората едва ли са се задържали и без това.