Имам 3 много мънички косъмчета в зърното- не около него, а във него. Много съм изплашена- четох какво ли не в нета. На някой случвало ли му се е? Какво се оказа? Да се притеснявам ли?
Да.
Виж, щом си чела по форуми, сигурно си наясно, че не е нормално да избиват косми от мамилата.Мога да изразя предположенията си, но мисля, че е безсмислено да търсиш отговор тук или в друг форум.И все пак, растежът на мъхчета и малки косъмчета върху ареола е рамките на допустимото, но върху мамилата вече е проблем.Причина могат да бъдат хормони, медикаменти и пр.Също така косъмчетата от своя страна могат да бъдат и симптом.Ще те посъветвам да идеш на лекар, защото може да не е безобидно. take care Vще се радвам да получим и отговор за причината, ако решиш да идеш на лекар
![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Не искам да те плаша, но това в никакъв случай не е нормално ... Съветвам те час по скоро да идеш на лекар.
Благодаря ви за отговорите.. в понеделник ще отида на лекар.. и после ще ви пиша какво е станало.. Ох сега съм много притеснена.. но все пак може да се окаже нещо безобидно нали..![]()
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че може да е безобидно.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Red_Hair успокои ме малко- много ти благодаря.. в понеделник ще видим какво е.. много са миниатюрни ..
Искам само да ви кажа какво се оказа- хормонален дисбаланс от пубертета и нищо повече.. когато казах на лекарката за прочутия мамолог на който ме карахте да ходя.. тя ми каза " На твоята възраст какъв мамолог"
Демек е нормално , така ли ?Първоначално написано от evilgirl95
![]()
Да, нормално е, когато имаш проблеми с хормоните. При много момичета с такъв проблем има и такива симптоми( окосмяване, където не трябва). Но не е нещо непоправимо.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А ти някъде да си посочила на колко години си?Първоначално написано от evilgirl95
Когато искаш коректен съвет/информация,давай повече такава за себе си!Не да обвиняваш мен,че с добри намерение те посъветвах да отидеш на лекар.В случая дори не е упоменато,че става дума за момиче в пубертета.Макар,че това е тийн форум,тук не пишат единствено тийнейджъри.
16 е нормална възраст да се ходи на мамолог!Първоначално написано от evilgirl95
ВЪЗРАСТ?Първоначално написано от evilgirl95
най-вероятно се касае за преходен хормонален дисбаланс, в който няма нищо нито тревожно нито трагично.
едва ли имаш повод са сериозна тревога ако си в тази възрастова група!![]()
ThisIsMe, извинявай- наистина не съм споменала на колко съм години! Но си мислех, че никое 20 годишно момиче няма да се кръсти evilgirl95! Все пак вината е моя съжалявам!
PaLMaL- Нормално е!
theeye770- сестрата ми каза, че на мамолог ходели само раждали жени!![]()
Радвам се ! : )Първоначално написано от evilgirl95