.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Въпрос към нежния пол.

Относно очите на момчетата... На мен ми е някакси гадно като съм със светлокафяви очи, а гледам мацките харесват зеленооки и синеоки. Та има ли голямо значение цветът на момчешките очи, за вас момичета?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    За мен няма значение с какви очи е,важно е отношението и характера.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^+1
    Не. Е, естествено че радват по-хубавите очи, но не мисля,че това е най-важното и че точно това ще определи дали харесам момчето или не.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    За мен нямат значение... не очите правят човека.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Guest
    и-да-има-хубави-о4и-като-не-струва-нищо..за-кво-ми-е--не-ми-прави-впе4атление..-
    -а-и-не-се-залеждам-в-мом4ета

Супер фен Аватара на zoreto
    ми аз пък харесвам тъмни очи ,така че всяка с предпочитанията си и както казаха характера и отношението на човека са много по-важни от цвета на очите

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ако едно момиче те харесва очите ти ще са последния проблем .
    Hostis Honori Invidia

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Аз лично харесвам точно светлокафяви, черни и сини очи. И все пак характера и държанието са много по-важни както вече казаха, така че не се притеснявай заради цвета на очите си..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Повече от фен

Re: Въпрос към нежния пол.

Цитирай Първоначално написано от Ggbro94
    гледам мацките харесват зеленооки и синеоки.
    Както виждаш не всички харесват зеленооки и синеоки. Очите не са най-важното нещо в един човек.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ако си свестен и имаш приличен външен вид, никой няма да го интересува какъв цвят са очите ти. (:

Най ми харесват момчета точно с светло кафяви очи, защото 1во лесно можеш да разпознаеш настроението на човека (това по принцип за светлите очи)- когато е ядосан например очите потъмняват, а когато е спокоен и те гледа с едни топли, светли кафяви очи...

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Ако си свястно момче , никой няма да тръгне да гледа първо очите ти

Всички цветове очи имат своя чар. Пъстрите, зелените и сините са красиви, сивите са по-рядко срещани, кафевите са "топли" и т.н. За мен няма значение цвета. И тук ще вмъкна един лаф - Гледам в очите ти и виждам нещо прекрасно. Оооо, чакай, това съм аз. Хахахха
    Момиче ^^

Питам, защото все повече и повече забелязвам коментари около мен от момичета за зеленооки и синеоки пичове, например за един мой приятел "Лелеее...очите <3" (той е със сини очи). За мойте, не съм чувал някакъв комплимент, но няма значение - благодаря за отговорите!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Evie
    Аз лично харесвам точно светлокафяви, черни и сини очи. И все пак характера и държанието са много по-важни както вече казаха, така че не се притеснявай заради цвета на очите си..
    +1
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - достойни и жалки.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    По принцип е вярно донякъде,че предпочитаме зеленооки или синеоки,обаче познавам много момчета с кафяви очи,които са прекрасни. : ))

Лично аз предпочитам тъмни очи, но това ти е най-малкият проблем. Не очите са важни, а самият човек

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Ако си свястно момче , никой няма да тръгне да гледа първо очите ти
    Точно. А и аз например харесвам кафявите очи. Много са топли и красиви. (Егати обяснението..) А как си точа лигите по момчета с черни очи не е истина..
    Естествено, че всеки има предпочитание. И ти самият, ако се замислиш сигурно предпочиташ момичета примерно със сини очи. Това не значи, че ако срещнеш МОМИЧЕТО и то е с кафяви очи ще я зарежеш, нали?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Не няма,но по стечение някак на обстоятелствата всичките ми гаджета са били със светли очи,но сега си харесвам един с кафяви и е голям сладур.Така,че няма значение

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз пък много се дразня на момичета, които харесват само сини/зелени очи. + това съм виждала много грозни очи, въпреки че са сини.. А, да - това, че някой е синеок, не го прави красив.
    Иначе казано, очите въобще не ги гледам какъв цвят са ..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Въпрос към нежния пол.

Цитирай Първоначално написано от Ggbro94
    Относно очите на момчетата... На мен ми е някакси гадно като съм със светлокафяви очи, а гледам мацките харесват зеленооки и синеоки. Та има ли голямо значение цветът на момчешките очи, за вас момичета?
    Глупости. Има и момчета, които харесват зеленооки и синеоки, но както виждаш и кафявооките не са single.
    Няма такова нещо. Рядко попадаш на някоя, която подбира само синеоки примерно.
    Както момичетата по-напред казаха - очите не са от значение, важно е какво има зад тях хахаха

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако самото момче ми хареса,ако ще и с пембяви да е! Аз си харесвам очите на моя - кафеви, топли и дълбоки ...охх, чеки че се размечтах! Та за мен не е от значение , дали са сини , зелени ,кафеви или пъстри.
    maDamn

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Важен е цялостният вид, според мен. Цветът на очите е може би едно от последните неща, които гледам в момчетата.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не ми правят впечатление очите на момчетата.Всичките ми гаджета като се замисля са били с тъмни очи,но не мога да кажа,че например няма да харесам момчето ако е с по-светли очи,все ми е тая какъв цвят са му очите..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Напоследък никак не харесвам синеоки...
    Но зависи от формата,а и как му стоят на самия човек.Кафевите очи са топли и успокояващи.Един приятел е със светло кафеви очи и са страхотни Ако някоя те харесва,последният и проблем ще са очите ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си