- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към нежния пол.
Относно очите на момчетата... На мен ми е някакси гадно като съм със светлокафяви очи, а гледам мацките харесват зеленооки и синеоки. Та има ли голямо значение цветът на момчешките очи, за вас момичета?
За мен няма значение с какви очи е,важно е отношението и характера.
^+1
Не. Е, естествено че радват по-хубавите очи, но не мисля,че това е най-важното и че точно това ще определи дали харесам момчето или не.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
За мен нямат значение... не очите правят човека.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
и-да-има-хубави-о4и-като-не-струва-нищо..за-кво-ми-е--не-ми-прави-впе4атление..-
-а-и-не-се-залеждам-в-мом4ета
ако едно момиче те харесва очите ти ще са последния проблем .
Hostis Honori Invidia
Аз лично харесвам точно светлокафяви, черни и сини очи. И все пак характера и държанието са много по-важни както вече казаха, така че не се притеснявай заради цвета на очите си..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Както виждаш не всички харесват зеленооки и синеоки. Очите не са най-важното нещо в един човек.Първоначално написано от Ggbro94
![]()
Ако си свестен и имаш приличен външен вид, никой няма да го интересува какъв цвят са очите ти. (:
Ако си свястно момче , никой няма да тръгне да гледа първо очите ти![]()
Всички цветове очи имат своя чар. Пъстрите, зелените и сините са красиви, сивите са по-рядко срещани, кафевите са "топли" и т.н. За мен няма значение цвета. И тук ще вмъкна един лаф - Гледам в очите ти и виждам нещо прекрасно. Оооо, чакай, това съм аз.![]()
Хахахха
![]()
Момиче ^^
Питам, защото все повече и повече забелязвам коментари около мен от момичета за зеленооки и синеоки пичове, например за един мой приятел "Лелеее...очите <3" (той е със сини очи). За мойте, не съм чувал някакъв комплимент, но няма значение - благодаря за отговорите!![]()
+1Първоначално написано от Evie
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - достойни и жалки.
По принцип е вярно донякъде,че предпочитаме зеленооки или синеоки,обаче познавам много момчета с кафяви очи,които са прекрасни. : ))
Лично аз предпочитам тъмни очи, но това ти е най-малкият проблем. Не очите са важни, а самият човек![]()
Точно. А и аз например харесвам кафявите очи. Много са топли и красиви. (Егати обяснението..) А как си точа лигите по момчета с черни очи не е истина..Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
![]()
Естествено, че всеки има предпочитание. И ти самият, ако се замислиш сигурно предпочиташ момичета примерно със сини очи. Това не значи, че ако срещнеш МОМИЧЕТО и то е с кафяви очи ще я зарежеш, нали?
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Не няма,но по стечение някак на обстоятелствата всичките ми гаджета са били със светли очи,но сега си харесвам един с кафяви и е голям сладур.Така,че няма значение![]()
Аз пък много се дразня на момичета, които харесват само сини/зелени очи. + това съм виждала много грозни очи, въпреки че са сини.. А, да - това, че някой е синеок, не го прави красив.
Иначе казано, очите въобще не ги гледам какъв цвят са ..
Глупости. Има и момчета, които харесват зеленооки и синеоки, но както виждаш и кафявооките не са single.Първоначално написано от Ggbro94
Няма такова нещо. Рядко попадаш на някоя, която подбира само синеоки примерно.
Както момичетата по-напред казаха - очите не са от значение, важно е какво има зад тях хахаха
Ако самото момче ми хареса,ако ще и с пембяви да е! Аз си харесвам очите на моя - кафеви, топли и дълбоки ...охх, чеки че се размечтах! Та за мен не е от значение , дали са сини , зелени ,кафеви или пъстри.
maDamn
Важен е цялостният вид, според мен. Цветът на очите е може би едно от последните неща, които гледам в момчетата.
Не ми правят впечатление очите на момчетата.Всичките ми гаджета като се замисля са били с тъмни очи,но не мога да кажа,че например няма да харесам момчето ако е с по-светли очи,все ми е тая какъв цвят са му очите..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..