- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обескосмяване на краката мъже
Ми аз съм момче и искам да питам доли трябва да си бръсна и краката, че нещо не ми се нрави тази работа, а напоследък доста се набляга на тяхИма ли нещо срамно да са си окосмени (в рамките на нормалното).За подмишниците да, съгласен съм.
ЪЪъъъъъ ти си мн тъп! Ти на вън не излизаш ли не поглеждаш ли поне малко хората бе?!? Не знаеш ли че всяко второ момче си бръсне краката!!!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
хаха то лятото свърши, ти чак сега питаш..![]()
Е какво съм тъп то всяко 5 то момче е със затластяване ако вземах пример от тях ?
За мен не е нормално мъж да си бръсне краката. Изглежда ми гейскоАйде под мишниците и интимните зони разбирам, ама краката ...
Темата трябва да се прекръсти на Обескосмяване на краката гейове![]()
Tочно.Много ми е грозно...Първоначално написано от DragonLady
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Ае не ги слушай е.Бръсни си краката,ще видиш как и ще се чувстваш по-добре.
тве не е нормално!
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Абе аз знам как ама някак си и наще не искат много да го правяПървоначално написано от againstyou
![]()
И за това искам да питам как момичетата ни харесват повече![]()
Моля сподаляйте.
Едно време мъжете са се подигравали на тези, които нямат окосмени гърди или крака, защото се смятало за мъжествено един мъж да е окосмен, а сега се подиграват на тези, които не са се обръснали... Накъде отива света...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Нормалните момичета Не харесват обезкосмени!! А на глупавите като теб да повториш и 100пъти -няма . не разберат!
ти не си момче.. а другоамаа по добре да не пиша сеа за някво НЕнормално да ме трият пак..
![]()
За съжаление си много права.Първоначално написано от stefity
Уахахаххахха .. значи другите сме ненормалниПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
точно !
виж са..
1. Ако ти не искаш, естествено, че НЯМА да си ги махаш.
2. Недей да се водиш по тва, което прават другите. Секи може да си прави с тялото каквото иска, важното е да има желание. Ти като не искаш, не го прави.
3. Има момичета, които харесват обезкосмени. Има такива, които харесват с естествена растителност. Ако искаш да те харесват - единия крак го бръснеш целия, другия не.
аз моите си ги махам, защото на мен ми е кеф, а не че тая и оная ще ме хареса или не.
Значи,аз например като стане май или април месец още не е за къси гащи си прая кола маска на краката и докато стане време да обувам късите гащи до тогава вече са излезли тънки и малки косъмчета и изглежда съвсем естествено и яко, не личи, че си ги махал-не си напълно обезкосмен да нямаш нито един косъм и не си пък и много космат -така е перфектнокола маска си наприй обаче тряя да изчакаш малко 2-3 седмици за да ти поникнат косми, които ще са много по тънки и незабележими от предишните и ще изглежда естествено и няма да си личи-така е най-добре според мен нито напълно обезкосмен нито много космат-мойте дори след колата маска излизат мноого светли и почти не си личат, но не е да нямам тряя да имаш малко така е най-добре
АЗ също мисля, че това е перфектното решение, но ти казваш, че не са ти много големи космите така че... абе по-добре ги остави така за**и ги тея ку**и и си живей живота без да ти пукаПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
БХ ми е
както искаш.
някои са против,други за...
според мен по-добре недей![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
.. недей, моля ти се
![]()
Хмм .. това май е най - доброто решение ..Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
+1Първоначално написано от againstyou
![]()
Азис - Хоп [music]