Има ли хора, които нямат Facebook и не го намират за нужно да си правят?.
Познавам само един човек който няма Facebook и това е защото не му остава време.
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Аз нямам Facebook. Не защото нямам време, а защото просто подобен тип общуване с близките ми не ме удовлетворява. Не ми харесва "клюкаренето" от страна на хора, които не са ми толкова близки. Не си падам по "он-лайн каталози" на хора, било то нормални или търсещи внимание прос**тутки или вредители, които на улицата биха те подминали, но иначе имат всякакъв достъп до личната ти информация.
mom4e sam
И аз съм на това мнение![]()
Аз нямам,не се интересувам от клюки (кой с кого ходи,кой какво прави и подобни неща)и от живота на хора които не са ми близки.
Грешен раздел.
П.т: Познавам доста хора, които не използват facebook. Преди ми беше мерак и си направих, а сега ми се иска въобще да го няма..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
+1...Хората вече си правят Фейсбук само, за да не са "старомодни"Първоначално написано от Shantia
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди имах,но си го изтрих и мога и без facebook да живея.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
На мен не ми е интересен сайта, имам рег, само колкото да гледам снимки и да играя покер, иначе нищо друго не ме интересува, профила ми е празен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Имам и е супер полезен сайт ,получавам информация за групи, филми , предстоящи събития и тн и то на едно място. На който не му харесва да не си прави.
Aequitas veritas
Познавам само 3 момичета , които нямат фейсбук.
Аз си имам , не ми пречи.
Научавам за рождените дни. Пишем си с приятели.
Така се бях запознала с хора от даскалото.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Баща ми няма фейсбук и не мисли, че му е нужен, защото ползва моя и на майка ми.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Мда,познавам някои хора,които нямат.И като се замисля - добре правят.
Аз имам но не го намирам за нещо необходимо.Не влизам вътре и нищо до сега не ми е станало.Предпочитам вместо да вляза във фейсбук и 2 часа да вися на компа да изляза с приятели на кафе или в някой парк
![]()
Ми скоро време ще си направя защото скаип замира малко по-малко и защото повечето ми приятели исползват фейса като скъпе иначе и аз няма да си качвам снимки.
БХ ми е
+ апък моя временно си го замразих,че ми писна и мога да споделя, че нищо особено не ми липсва , не съм пристрастенаПървоначално написано от VikitoRia
![]()
![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Направих си преди 2-3 години някъде и не знаех защо, беше ми много смотан, нищо не му разбирах, зарязах го...После обаче почна да се ползва по-масово от хора от обкръжението ми, а и по принцип ии в момента не мога без него. А в скайпа дори забравям да се впиша понякога.
Имах но преди около месец го изтрих защото е голяма тъпотя.. Мн по-добре ми е без него :P
Имам от около 2 години, когато не беше толкова ивестен все още ..
Сега с ръка на сърцето мога да кажа, че не мога без него.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Аз имам от доста време и не го смятам за чак толкова безполезен. Напомня ми за рождени дни, намирам хора, които не съм виждала от много време, има интересни страници с бележки и т.н. Но не съм пристрастена и бих могла да живея и без него![]()
Иначе да, познавам хора, които нямат, но са малко..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Някой на мое мнение! Аз ИМАМ какво да правя в сайта и влизам в него!Първоначално написано от bateman
Дразня се, когато някой от приятелите ми каже, че всеки, който иска да е известен си прави фейсбук. Не е така пък. Фейсбук не е за популярност. И познавам доста хора, които нямат.
грешен раздел.
Hostis Honori Invidia