- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
Най-голямата глупост написана в тематаПървоначално написано от bateman
![]()
![]()
![]()
Я обясни какво общо има цената,с това как ще ти стои една дреха?![]()
една дреха за 5 лева си седи като парцал какъвто е ,какво точно не разбираш?
Aequitas veritas
Няма проблем. :P Утре на светло ще накарам моя да ме снима с него.Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
bateman, я се стегни. Ти с етикетите отвън ли ходиш?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми ти кво мислиш.. всички трябва да видят етикета и да им е ясно че е дал 60233лева за якенце..Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Това е най-непоклатимият довод,които съм чувал за целия си 20 годишен животПървоначално написано от bateman
![]()
Глупости говориш.Няма значение цената на една дреха,за това как ще ти стои.Единствената разлика е цената,която е завишена само заради името на марката което седи отпред.Това че си готов да хвърлиш 200 лева за даден парцал,говори колко малко цениш парите и всъщност колко ограничено мислене имаш.
Повечето хора мислят,че като дадеш луди пари за парче плат и си въобразяваш че уау виждаш ли защото носиш нещо марково,си готин. Ако и ти си така тънеш в дълбока заблуда.
А, ясно. Значи няма голям смисъл да се спори с теб.Първоначално написано от bateman
Знам доста хора като теб. Скучни са. И ограничени.
Смешно ми е, когато някой дава луди пари за дрехи. Ще кажеш, че са правени от сакати китайци със зрителни проблеми. Дреха като дреха, която ще облечеш няколко пъти и ще я захвърлиш. С 200-300 лева коооолко неща могат да се направят... Колко тарантули и колко цветя бих си взела... И да ги дам за парцал? Мне. Не виждам смисъл.
И можеш да си спокоен, не приличам на оръфляк. Мога да си избирам дрехите и без да давам луди пари за тях.
Ако някой ден забогатея ужасно и имам много пари в излишък, пак не бих започнала да ги ръся точно за дрехи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
мдааааам :P с ризка и свободни тъмни дънки като вида и се побърквам и небрежна прическа
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
всеки сам избира за какво да си харчи паритеПървоначално написано от SisiStrange
Aequitas veritas
Ако ще в Армани да е облечен изобщо няма да ме трогне . Момчето по което си падам носи анцузи и суичари - спортно . Това не е от никакво значение как се облича поне за мен ;дд
Или всичко или нищо .