.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на brokeninside13

ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ

Здравейте, ако някой е използвал ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ ДЕВА да си сподели мнението? ако ли не да каже някой по хубави.
    Мерси предварително.

Само на Вийт съм ползвала и не ми харесват...

Град
    Пловдив
    аз съм използвала от тези,но за тяло (еднакви са, разликата е само в размера на лентичката) и останах много доволна
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    аз съм използвала от тези,но за тяло (еднакви са, разликата е само в размера на лентичката) и останах много доволна
    а къде точно се използват тези дето са за тяло?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Майка ми ги използва тези за лице.
    Доволна е от тях.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Ъъъ...интересен въпрос
    Ами, използват се по...ТЯЛОТО на морето, вместо да мъкна епилатор, ползвах ттях за краката
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    София
    общо взето всички са еднакви. просто едните са с алое, други с незнам си кво. ползвала съм всякакви марки и нямам оплаквания.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Майка ми не ми позволява да използвам нищо за малките косъмчета по лицето понеже вика,че съм щяла да стана по-окосмена?Има ли нещо вярно в това?
    Към авторката:съжалявам,че питам тук,но не искам да пълня раздела с една тема,на която ще отговорят само 5 човека,ако не и повече.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    София
    ^ не съм забелязала подобно нещо.

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    ^ не съм забелязала подобно нещо.
    Благодаря за отговора.
    Сега остава въпроса как да я убедя
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

Град
    София
    кажи и да пита някоя козметичка. пък и ако имаш какво да махаш няма да ходиш с косми я

И аз използвам тези на Дева и са много добри според мен.
    Сисито941 ,ами от кола маска няма да станеш по-окосмена ,напротив ще са по-редички и по-светли,но това е за колата маска! В никакв случей с самобрасначка или крем,тогава наистина ще станат твърди и тъмни.

Благодаря на Уфф и Денсито
    Аз на майка като и ги показах тя вика не си ги махай,че ще станат повече..Ест че няма да ги махна със самобръсначка или крем,мисля да е с тези лентички за лице.Не са прекалено много,но се забелязват и ми е някакво неудобно(косъмчетата)..
    Не бързай като караш!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм много доволна от тия лентичкии

пише се СЛУЧАЙ, не СЛУЧЕЙ...

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Ъъъ...интересен въпрос
    Ами, използват се по...ТЯЛОТО на морето, вместо да мъкна епилатор, ползвах ттях за краката
    А на каква цена са?
    Another day,another drama

3.50

Голям фен

///

оффф Sisito941 проблемът ми е същият като твоя ... личат си тия мъхчета ... ако може да се каже мъхчета де ... майка ми казва, че били мъхчетра само да замаже положението ... аз нали се виждам в огледалото - направо са си живи косми ... много е гадно и се притеснявам ... не знам как да ги махна и ме е страх, че после ще излязат повече и по - твърди ... моля ви момичета .. дайте ми съвет ... наистина е спешно ... благодаря ви предварително

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Благодаря на Уфф и Денсито
    Аз на майка като и ги показах тя вика не си ги махай,че ще станат повече..Ест че няма да ги махна със самобръсначка или крем,мисля да е с тези лентички за лице.Не са прекалено много,но се забелязват и ми е някакво неудобно(косъмчетата)..
    Същия случай, даже утре ще си ги махна за първи път

Голям фен

*

аммм your_secret ... ти на колко си ?

Голям фен Аватара на stelit0
    аз не си махам нищо на лицето,защото няма нужда но от опит знам , че ако отскубнеш косъмчето със епилатора с ленти кола маска и др. стават по редички и с времето се по русички и в един момент не ги забелязваш.Но ако ги бръснеш е друго стават пъпчици стават по-черни и дълри,дебели абе ваобще мн. гадни нали знаеш мъжете какви са им гадни брадите.Е ще станеш и ти така ако ги обръснещ така че.Ако е с тия лентички след 1 година ваобще няма да ги има.А и защо слушате майките си това си е вашето тяло и правите с него каквото изкате аз и кичури имам и си махам косамчетата и се лакирам и сичко а на приятелките ми не им дават а и на вас мн ми е странно.На една приятелка не и дават да си изправя косата .Момичета опълчете се на майките си нека те да разберат че това са си вашите тела и можете да си правите с ртях каквото изкате и каквото прецените за най-добре.

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    аз не си махам нищо на лицето,защото няма нужда но от опит знам , че ако отскубнеш косъмчето със епилатора с ленти кола маска и др. стават по редички и с времето се по русички и в един момент не ги забелязваш.Но ако ги бръснеш е друго стават пъпчици стават по-черни и дълри,дебели абе ваобще мн. гадни нали знаеш мъжете какви са им гадни брадите.Е ще станеш и ти така ако ги обръснещ така че.Ако е с тия лентички след 1 година ваобще няма да ги има.А и защо слушате майките си това си е вашето тяло и правите с него каквото изкате аз и кичури имам и си махам косамчетата и се лакирам и сичко а на приятелките ми не им дават а и на вас мн ми е странно.На една приятелка не и дават да си изправя косата .Момичета опълчете се на майките си нека те да разберат че това са си вашите тела и можете да си правите с ртях каквото изкате и каквото прецените за най-добре.
    наистина не слушайте майките си. аз мама от много време спрях да я слушам специално за космите, защото преди няколко години ми говореше няма смисъл да си махаш космите на краката, защото виж ме мене аз нямам и един косъм ((наистина нито на ръцете, краката абе никъде почни няма косми.......))) обаче не е имала косми от 7 клас....а аз вече кой клас съм......така че не я слушам вече, понеже съм и дъщеря и с мен щяло да стане така...да бе сигурно твое си е тялото ти си решаваш какво ще правиш с него

Голям фен
    brokeninside13
    права си, ама ми писна да се карам с майка ми... дават ми мн неща ... лакирам се постоянно и си изправям косата и имам три дупки на ухото .. позволяват ми почти всичко, което поискам, но сега не е така ... чак баща ми се намеси ... какво да говоря .. нямам думи вече ... можете ли да си представите, че баща ми ще ми дава съвети за такива неща ? ... нямам думи ... ама просто не знам какво да правя .. ако бях сигурна, че после всичко ще е наред веднага щях да ги махна, но просто не знам какво да очаквам и това ме плаши... виждала съм жени с толкова много окосмяване по лицето, че чак е страшно ... страх ме е да не стана като тях ... какво да правя ?

Голям фен
    brokeninside13 ти явно си наясно с тези неща, доколкото разбрах... аммм можеш ли да ми дадеш някакъв съвет ?

Град
    София
    darka1 през октомври ставам на 14. И на мен майка ми не ми даваше, обаче аз мн и мрънках, някъде от около 1 месец и и казах, че сега ще съм 8ми клас иии просто никой няма да ме познава и не искам на всяка снимка да изглеждам отвратително, само заради това. Майка ми и на мен ми казваше, че ще стават по-черни космите, а аз и казах тогава да си направя фотоепилация, траела до 4 години някъде. Ииии тя се нави, обаче по-късно чете в нета коментари на фотоепилацията и там мн жени казваха, че не е имало ефект и ми каза, че ще ми прави кола маска и тва е. Сега от аптеката взе някъв доста скъп крем, с който като си направиш кола маска и космите изтънявали и оредявали още, ако се мажеш към 8 месеца. Ииии тва е, разбрахме се утре да ми направи кола маска и да си се намажа,защото сега стана мн късно.. Дано да си разбрала нещо

Ако искаш инфо за крема пиши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си