- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва ?
Здравейте приятели, реших да ви потърся, защото имам нужда от съвет .. с едно момче се запознахме наскоро .. пишем си всяка вечер .. всички ми викат, че уж ме харесвал как ме гледа, че всичко прави за мен .. Даже един ни базика, че сме гаджета, а момчето май харесвал някакво момиче и аз нали му викам преди 2-3 дена по-добре вече да не се виждаме нито пишем нито нищо не искам аз да бъда причината да се скарате .. той вика а не не спокойно никой няма да разбере, че си пишем и така .. после какво стана и ми вика ..
Той ; Влюбвала ли си се истински ?
Аз ; Да, защо . ?
Той ; Би ли направила всичко за да тръгнете ?
Аз ; Ако си заслужава ДА !
Той ; Е аз бих направил всичко това ..
Аз ; Защо питаш мен това, а не момичето, което харесваш ?
Той ; Искаш ли да знаеш всичко .. точно заради това изречение ..?
Аз му казах, че искам, но той не и каза ..
Сега се виждаме понякога, защото сме в обща компания, но .. не знам .. какво мислите вие за всичко това ?![]()
От това което прочетох малко ми се вижда, че той играе двойна игра ;/
но най-добре го извикай и говорете очи в очи за да си изясните всичко.
Не съм перфектен но си струвам!
Споделих на един приятел за това, той казва, че е за мен .. но не знам ..реших да споделя и на вас, защото със сигурност сте преминавали през такива лудории !![]()
ами може да си харесва момичето,а ти просто да си му симпатична и да му е добре да си пишете и да излизате.. какво лошо.. чисто приятелски отношения според мен
.. или другия вариант е да ви върти и накрая да ходи и с двете едновременно
![]()
Май, иска да ходи и с 2-те едновременно..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Такива глупаци заслужават само Среден пръст и шут в гъза!Първоначално написано от Anichkaxxwee
Не съм перфектен но си струвам!
ТочноПървоначално написано от Limitless
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
бой бе![]()
Мани го тоя нещастник..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Първоначално написано от elysunny
точно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Твоя човек те мотае - момчетата го правят много често с някое момиче което си пада по тях и като цяло става, но не си му ти мечтата....
Първоначално написано от elysunny
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
^Мхм.Първоначално написано от cigarettekisses
Кажи му да си гледа работата и не се занимавай. Такива момчета просто не си заслужават.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Най-вероятно накрая сам ще се заплете във всичко.. и от 2та стола - на земята! Така, че според мен по-добре спри да контактуваш с него.. пък той ако има наистина нещо към теб .. ще продължи да те търси!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Кви са тия драматични простотии? Най-често зад тия потайни реплики, които ти човъркат съзнанието цяла нощ, се крият най-прости нещица.
Благодаря ви много хора !![]()
Добре , всички го нападнахте без да го познавате. А ако всъщност няма друго момиче ? А всъщност , момичето което да харесва да е авторката ? Имам чувството , че с тези писаници той се е опитал да й намекне точно това.
Но ако наистина се занимава с друга , спираш да му обръщаш внимание. И продължаваш без него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥