.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz

''копиране'' на учебник

Първо да се извиня , ако темата е в неподходящ раздел, но си нямах и на идея къде да я сложа

Проблемът ми е следния - трябваше ми един учебник за Тойфел и си го намерих в нета . Но няма да ми е удобно да го чета на компа , а въпросният учебник струва около 80 лв. и не ми се дават само за него . Реших да си го изкарам на ксерокс, но не знам дали може от компа да ми го изкарат на хартия. Смисъл знам, че може , но не знам къде трябва да отида (от Стара Загора съм) и така нататък :Д .Ако някои знае ще съм му много благодарна

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Запиши сваления файл на USB носител (флашка, карта с кард-ридър), или на CD и отиди в най-близкото копирно студио, например Office One, макар че те предполагам не са най-евтините. Не знам за провинцията, но максимумът е 8-10 стотинки на страница, за А4 черно-бяло, като цената на някои места пада с обема.

Град
    stz
    провинцията ?

така де мерси за инфото

Цитирай Първоначално написано от ginny
    провинцията ?

така де мерси за инфото
    Ами така се казва в тълковния речник, как трябваше да се изразя? Ще се успокоиш ли, ако знаеш че Великотърновско ми харесва повече!? нито знам колко страници е учебника, за 1-2 стотинки може да станат доста лева разлика. По-точно не можеше да го опиша.

Град
    stz
    спокойно стори ми се странно и за това го споменах

но наистина съм ти благодарна за инфото , но имам още един въпрос в справочника с услугите това под какво име тр да го тарся

Копирни услуги... Принтиране...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си