- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче.......
Здравейте, моля за съвет, зещото съм много объркана.
Харесвам едно момче, което е 5 години по-голямо от мен. Не се виждаме много често, но всеки път щом чуя гласът му или го видя цялата се растрпервам. не сме говорили много, но сме били на доста места заедно. На няяколко пъти съм го хващала, че ме поглежда. Моля кажете какво да направя.
Усмихвай се,показвай му че ти харесва компанията му.
Намеците са му майката,като те е срам и не знаеш какво да правиш.
Ние всички сме.Първоначално написано от gugenceto2
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За съжаление е така. А всъщност ти на колко си ?Първоначално написано от 6mateto
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от SisiStrange
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Само се замисли какво той би искал от теб и какво би му предложила ти, че с тия 5 години разлика на вашата възраст, освен секс да правите по цял ден....
не съм на същото мнение, защото 85 процента от двойките по света имат повече от 5 години разлика помежду сиПървоначално написано от badsector
Първоначално написано от SisiStrange
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На колко си ти?
На колко е той?
и само да излъжеш ! -_-
аз на 15 а той на почти 20
Погледни го и ти.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
доста често го поглеждам докато сме заедно. но много бързо си махам погледа дане би някой от компаниятта да ме види.
Не си струва да се занимаваш с 20 годишен , ако не го познаваш , както трябва.Първоначално написано от girlwithboy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
знам доста неща за него.
Еми не очаквай нищо. Или го гледаш, усмихваш и намекваш или просто се отказваш. К'во ти пука за другите?Първоначално написано от girlwithboy
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
права си !Първоначално написано от Luidgie
И при всичките тия 85% по-малкият във връзката е на над 20 години. ти си на 15. Единственото, което можеш да предложиш на някой мъж е секс. Колкото и да не ти се иска да го повярваш, просто ще го изпиташ някой ден и после ще ревеш. Използвай си главата ан раменете, за да не правиш фатални грешки. Реалността е различна от това, което ти се иска на тебе.Първоначално написано от girlwithboy
Първо имам глава на раменете, с която доста добре осъзнавам разликата помеждуни. и никога няма да спа с едно момче само и само за да е с мен. искам едно момче да е с мен не защото иска да спа с него а защота наистина ме харесва като чевек и иска да е с мен.Първоначално написано от badsector
Второ с него имаме общи теми на разговор, защото харесваме горе-долу сходни неща.
Трето той не е такова момче, за да иска от някое по-малко момиче от него само да спат заедно.
А по въпроса за 85 процента от връзките, че по-малкият е над 20 години не съм съгласна, но да приемем, че е така ок. и какво след 5 години аз като съм на 20 и той на 25 нямада има особена разлика той пак ще иска само да спи с мен по твойта логика. защото не може с един човек изведнъж да започнеш да имаш общи теми на разговор. нали така ???
@Luidgie, а от малки момченца к'во вадиш ????![]()