- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е товааа ?
Има едно момче от училище с което преди почти не с говорехме имахме си скайповете но не сме си писали никога до сега . След 15-ти Септември той започна да ми пише всеки ден и ако ме няма повече от 2 мин ме пита къде съм . В училище постоянно ме гледа , иска да си играе с косата ми ,прави опити да ме прегърне през кръста ;о . Преди няколко дни имаме Химия и аз седя на 1-вия чин той на 3-тия и се обръщам и гледам как той ме гледа . Напоследък иска да ходим заедно на училище и тн. По скайп ми праща прегръдки (изумление) . Говори ми мило ... Какво мислите по въпроса .. ;о
Или всичко или нищо .
ОМГ... Кво може да е... Или те харесва, или иска да те мине!!!![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Ами ако не сте се виждали през лятото, сега явно си се променила по начин, който той харесва и е изпитал интерес към теб, а може и направо да се е влюбил. Като гледам какво прави, мисля, че причината е, защото те харесва.. Въпросът е - ти изпитваш ли нещо към него или ... не знам ..![]()
Харесва те!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Със сигурност те мрази и не иска да те вижда никога повече! По-добре се махни възможно по-бързо от тоя клас, преди да се е изповръщал върху тебе.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Хора , не се е*авайте ;дд Просто ми е странно как е така се промени за 4 месеца докато бяхме ваканция .
Или всичко или нищо .
Ми доЕбало му се на момчето и иска да си пробва късмета![]()
Според мен те харесва и иска да те опознае , ако и ти го харесваш ясно е какво следва ....действай![]()
Е даде ама аз не го харесвам .. Как да го отрежа по най-безболезнения начин ?
Или всичко или нищо .
може това да е човека.. защо бързаш да го режешНякой ,който да ме обича .. Толкова ли много искам ? < 33
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
наистина ли не можеш да си го обясниш сама!?
NOH8
+1 .. не бъди сигурна! Опозналай го по - добре, зашото ако го одрежеш, по - късно може да се окаже, че той е бил твоят принц на бял кон! :PПървоначално написано от brusa
+1 Очевадно момчето си пада по теб. Дай му шанс! Нищо не губиш.Първоначално написано от 6y6kyy
До сега си пиша с него ;оо
И се оказва адски свестния .. Започвам като че ли да го харесвам. Страх ме е ,че ако тръгнем на мен ще ми налетят момичета заради него (да ме бият и тн) защото него го харесват адски много момичета защото е типичния.. ( Руса коса и сини очи а и е сладък )
Или всичко или нищо .
Surprise But Sex.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Видя ли :P Всеки заслужава шанс! ^-^ Колкото до тея момичета, няма какво да им мислиш .. а пък и той ще те защити дори и да се стигне до там!Първоначално написано от vakanciqta
А може ли да знам на колко сте и двамата? Чисто любопитсво!
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Аз съм на 14 той на 15 .
Или всичко или нищо .
"Майната ти идиот смотан. Ти си нищожество и никоя няма да иска да бъде с теб!"Е даде ама аз не го харесвам .. Как да го отрежа по най-безболезнения начин ?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ти са ебааваш с нас е![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Защо решихте ,че се ебавам ?
Нямам нито една тема е*авка и така и ще си остане и винаги си пиша каквото е . Мерси на всички![]()
Или всичко или нищо .
Okay, I seriously Lol'd!!!Първоначално написано от ccdesigns
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Те всички се е**ват с теб..Първоначално написано от marmalad400
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
амиииии нещо се бъркашш![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Стига сме спамили темата, че ще я заключат.. АйдееПървоначално написано от marmalad400