- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лостове през зимата
на кура ми ли?
Първоначално написано от EMBAZA
кажете си мнението за тази програма
Дори и във фитнес да тренираш, ако поне 3 месеца не си вдигал нищо постиженията ти ще паднат, какво се правите....
Pain is inevitable. Suffering is optional.
За съжаление е така във всяко едно нещо, спреш ли да го практикуваш напълно за по-дълго време, лека по-лека постиженията ти се изпаряват..
Ако падаш за 3-4 месеца от 100 на 20 кофи значи нещо не е в ред....
баш на 20 не , но ако не тренираш 5 месаца нищо чудно като почнеш първия ден 30 едвам да направиш...Първоначално написано от HolyShit
Не съм поробвал, но е така.
И лицевите опори са също така... правих 120 и спрях да тренирам лицеви( а те трябва да се правят всеки ден). и сега абсурд да направя 120.
А при мене падане на постиженията никога не е имало, даже след едномесечна почивка като отида в залата при 2та тренировка си подобряам абсолютните постиженияПървоначално написано от bathory
Отделен е въпроса че повече от 1-2 килограма не съм губил никога
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Никой не твърди, че няма да паднеш, твърдим, че не можеш да загубиш всичкия си прогрес за 3 месеца. Това значи единствено, че на ловеца подготовката му е много кофти, което не ме учудва изобщо. Спортист с добра подготовка може и 1 година да не тренира, но пак ще му спаднат с малко постиженията.Първоначално написано от bathory
Ловецо, аз как след като не 3 а 6 месеца не тренирах набиранията не ми бяха спаднали и с едно пък на лежанката бях загубил 5 килограма общо, сигурно съм бъгнат нещо ?
ставаПървоначално написано от EMBAZA
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
при фитнес маняците е разлияноПървоначално написано от ZipFail
![]()
То е абсурд да правиш 120 лицеви .. Не,че невъзможно,имам впредвид безцелно освен,че ти ебава стави/сухожилия,то за това няма и да растат тия мускулчета ..Първоначално написано от loveca777
А някак си да се обосновеш, или просто ще даваш някви неадектватни оправдания за това, че подготовката ти е плачевна ?
С какво фитнеса е по-различен от лостовете ? С какво моите набирания и кофички се различават от твоите, че падаш толкова ?
Какъв е проблема да ходиш през зимата? Загряваш много хубаво, задължително с тичане, разчистваш си малко успоредката и лоста и тренираш. Зимата си ходех до нас в продължение на около 2 месеца и нямах проблеми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от ZipFail
Аз споделих ли, че не съм пробвал да не тренирам цяла зима?
Плачевна ше казваш като се запознаем на живо и тренираме заедно
пс :Скоро ще си направя клип.
Ми аз точно за това ми писна да правя... почнах или с една ръка като съм загрял или с добавени тежести... но спрях за известно време и падна брояПървоначално написано от HolyShit
![]()
Вие такива неща като повторения , % от макс , темпове и т.н. сигурно не сте чували..Вероятно тренирате по подобие на програмата на "Галин Галчев Релефа" - винаги до "откаС" или просто както е на кеф ?
Къде си тръгнал да коментираш тогава, след като нямаш никъв опит в това за което говориш ?Първоначално написано от loveca777
Пък плачевна ще казвам, докато се хвалиш, че дигаш по 50 на лежанка и това е много![]()
Преди тренирах до отказ , а вече си правя серии. Преди като тренирах неправилно и като спа за 2 седмици ми падах с много набирания признавамПървоначално написано от HolyShit
![]()
имам малко опит , но беше преди времеПървоначално написано от ZipFail
Не се хваля ,че вдигам 50... ходя малко на фитнес.. От скоро въобще спрях фитнесаИ 60 вдигам 10 пъти
![]()
(вече може и повече )
А ти набираш ли се на една ръка? Предна , задна везна? пЛънЧ?
А въобще мокри кофи правиш ли?
Да, набирам се на една ръка и да, правя мокри кофи. Пък вероятно съм доста килограми над тебе.
Предни, странични и перпендикулярни везни, слънца и путки майни не правя, а и едва ли ще пробвам някога да правя. Ако някой ден работя в цирка може би.
Предна везна знаеш ли как те стяга?Първоначално написано от ZipFail
Мислиш ли, че ме интересува ?
То и аналния секс много стяга краката и таза, ако става на върпос, ама не ми се струва далавера.
Лапенце..Първоначално написано от Waterpolo1997
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Само недей пак да вадиш бокса..
![]()