.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Banned Мега фен
    на кура ми ли?

Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    хмм тази програма ми се стори добра.. вие какво ще кажете?

http://www.bb-team.org/workout/1290_...#axzz1YuxU4a6G

кажете си мнението за тази програма

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Дори и във фитнес да тренираш, ако поне 3 месеца не си вдигал нищо постиженията ти ще паднат, какво се правите....
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на Shines
    За съжаление е така във всяко едно нещо, спреш ли да го практикуваш напълно за по-дълго време, лека по-лека постиженията ти се изпаряват..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ако падаш за 3-4 месеца от 100 на 20 кофи значи нещо не е в ред....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    баш на 20 не , но ако не тренираш 5 месаца нищо чудно като почнеш първия ден 30 едвам да направиш...
    Не съм поробвал, но е така.
    И лицевите опори са също така... правих 120 и спрях да тренирам лицеви( а те трябва да се правят всеки ден). и сега абсурд да направя 120.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Дори и във фитнес да тренираш, ако поне 3 месеца не си вдигал нищо постиженията ти ще паднат, какво се правите....
    А при мене падане на постиженията никога не е имало, даже след едномесечна почивка като отида в залата при 2та тренировка си подобряам абсолютните постижения
    Отделен е въпроса че повече от 1-2 килограма не съм губил никога
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен Аватара на ZipFail
    Никой не твърди, че няма да паднеш, твърдим, че не можеш да загубиш всичкия си прогрес за 3 месеца. Това значи единствено, че на ловеца подготовката му е много кофти, което не ме учудва изобщо. Спортист с добра подготовка може и 1 година да не тренира, но пак ще му спаднат с малко постиженията.

Ловецо, аз как след като не 3 а 6 месеца не тренирах набиранията не ми бяха спаднали и с едно пък на лежанката бях загубил 5 килограма общо, сигурно съм бъгнат нещо ?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    хмм тази програма ми се стори добра.. вие какво ще кажете?

http://www.bb-team.org/workout/1290_...#axzz1YuxU4a6G
    става
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Никой не твърди, че няма да паднеш, твърдим, че не можеш да загубиш всичкия си прогрес за 3 месеца. Това значи единствено, че на ловеца подготовката му е много кофти, което не ме учудва изобщо. Спортист с добра подготовка може и 1 година да не тренира, но пак ще му спаднат с малко постиженията.

Ловецо, аз как след като не 3 а 6 месеца не тренирах набиранията не ми бяха спаднали и с едно пък на лежанката бях загубил 5 килограма общо,
    сигурно съм бъгнат нещо ?
    при фитнес маняците е разлияно

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    баш на 20 не , но ако не тренираш 5 месаца нищо чудно като почнеш първия ден 30 едвам да направиш...
    И лицевите опори са също така... правих 120 и спрях да тренирам лицеви( а те трябва да се правят всеки ден). и сега абсурд да направя 120.
    То е абсурд да правиш 120 лицеви .. Не,че невъзможно,имам впредвид безцелно освен,че ти ебава стави/сухожилия,то за това няма и да растат тия мускулчета ..

А някак си да се обосновеш, или просто ще даваш някви неадектватни оправдания за това, че подготовката ти е плачевна ?

С какво фитнеса е по-различен от лостовете ? С какво моите набирания и кофички се различават от твоите, че падаш толкова ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Какъв е проблема да ходиш през зимата? Загряваш много хубаво, задължително с тичане, разчистваш си малко успоредката и лоста и тренираш. Зимата си ходех до нас в продължение на около 2 месеца и нямах проблеми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    А някак си да се обосновеш, или просто ще даваш някви неадектватни оправдания за това, че подготовката ти е плачевна ?

С какво фитнеса е по-различен от лостовете ? С какво моите набирания и кофички се различават от твоите, че падаш толкова ?
    Аз споделих ли, че не съм пробвал да не тренирам цяла зима?
    Плачевна ше казваш като се запознаем на живо и тренираме заедно
    пс :Скоро ще си направя клип.

Banned Мега фен
    То е абсурд да правиш 120 лицеви .. Не,че невъзможно,имам впредвид безцелно освен,че ти ебава стави/сухожилия,то за това няма и да растат тия мускулчета ..
    Ми аз точно за това ми писна да правя... почнах или с една ръка като съм загрял или с добавени тежести... но спрях за известно време и падна броя

Вие такива неща като повторения , % от макс , темпове и т.н. сигурно не сте чували..Вероятно тренирате по подобие на програмата на "Галин Галчев Релефа" - винаги до "откаС" или просто както е на кеф ?

Къде си тръгнал да коментираш тогава, след като нямаш никъв опит в това за което говориш ?

Пък плачевна ще казвам, докато се хвалиш, че дигаш по 50 на лежанка и това е много

Banned Мега фен
    Вие такива неща като повторения , % от макс , темпове и т.н. сигурно не сте чували..Вероятно тренирате по подобие на програмата на "Галин Галчев Релефа" - винаги до "откаС" или просто както е на кеф ?
    Преди тренирах до отказ , а вече си правя серии. Преди като тренирах неправилно и като спа за 2 седмици ми падах с много набирания признавам

Banned Мега фен
    Къде си тръгнал да коментираш тогава, след като нямаш никъв опит в това за което говориш ?

Пък плачевна ще казвам, докато се хвалиш, че дигаш по 50 на лежанка и това е много
    имам малко опит , но беше преди време
    Не се хваля ,че вдигам 50... ходя малко на фитнес.. От скоро въобще спрях фитнеса И 60 вдигам 10 пъти (вече може и повече )
    А ти набираш ли се на една ръка? Предна , задна везна? пЛънЧ?
    А въобще мокри кофи правиш ли?

Да, набирам се на една ръка и да, правя мокри кофи. Пък вероятно съм доста килограми над тебе.

Предни, странични и перпендикулярни везни, слънца и путки майни не правя, а и едва ли ще пробвам някога да правя. Ако някой ден работя в цирка може би.

Banned Мега фен
    Да, набирам се на една ръка и да, правя мокри кофи. Пък вероятно съм доста килограми над тебе.

Предни, странични и перпендикулярни везни, слънца и п**** майни не правя, а и едва ли ще пробвам някога да правя. Ако някой ден работя в цирка може би.
    Предна везна знаеш ли как те стяга?

Мислиш ли, че ме интересува ?

То и аналния секс много стяга краката и таза, ако става на върпос, ама не ми се струва далавера.

Спрях да посещавам форума,щото само спорите фитнес vs лостове.Ся рекох да науча нещо ново,ама то пак продължавате да спамите темите на хората.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Waterpolo1997
    Спрях да посещавам форума,щото само спорите фитнес vs лостове.Ся рекох да науча нещо ново,ама то пак продължавате да спамите темите на хората.Има 1 решение.ЛОСТАДЖИЙ МАХАИТЕ СЕ!
    Лапенце..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Само недей пак да вадиш бокса..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове