.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

как да му кажа,че го обичам ?

С приятеля ми ходим от 2 месеца и го обичам-колкото и да не им се вярва на някои хора.Понякога много искам да му го кажа,но незнам как да ще реагира тои.. Какво да правя?
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Поглеждаш го в очите и го казваш.

Животът е адът описан в Библията!

амии предполагам ти си го познаваш достатъчно добре би трябвало да знаеш каква ще е реакцията му ... пък и нали ходите кфо толкова се притесняваш ?!..съмнявам се че ще ти се присмее или нешо 0т сорта .Просто го направи няма нищ0 страшно
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Ако те е страх от неговата реакция изчакай малко, защото наистина може да го стрстнеш...Но ако наистина искаш да му го кажеш и си готова за това...Просто изчакай подходящия момент и му го кажи...

знам,че аз би трябвало да знам как ще реагира,но...много пъти ми е казвал,че ме харесва страшно много,с мен го направи за 1-ви път...държи се много мило,ноо незнам...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

ами ако те притеснява тфа че примерно той все 0ще не ти го е казал (поне доколкото разбирам).. спок ,някои момчета просто се притесняват да го кажат.. за да не ги сметнат за твърде "нежни" примерно тфа не значи че не го изпитва .. пък и както казваш ако наистина всичко върви 0к и той се държи добре с теб ..давай бъди по смела..а ако все пак не можеш.. не насилвай нещата ,и този момент ще дойде ))
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да бъда честен спрямо вас.Ние момчетата по трудно изказваме своите чувства също така по-бързо се влюбваме и по-бързо настъпва обичта при нас но винаги ние си мълчим

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Да бъда честен спрямо вас.Ние момчетата по трудно изказваме своите чувства също така по-бързо се влюбваме и по-бързо настъпва обичта при нас но винаги ние си мълчим
    ми тогава според теб обича ли ме?щото все пак и му бях първата,а аз първия с които го направих много го обичах...о0ффффффф много съм злееее

Абе давай пък кфото ще да става...Все пак може би наистина и той го мисли, обаче като тебе се притеснява да го каже...

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Ей, ш , бате недей им говори така на тия моми, че ще вземат да ти повярват. И ако за тебе е така не говори в множествено число.

А по темата. 2 месеца заедно... хм. Мислиш си, че го обичаш според мене по-скоро си доста хлътнала, ама това е временно щи мине по-нататък. Не искам да се обиждаш или нещо, ама повяврвай ми за 2 месеца не се влюбва човек, или поне е доста рядко.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В подходящ момент,на романтична обстановка му го кажи!

Последния път, когато казах ''Обичам те'' го казах без да искам. Сякаш ми излезе от устата без да го осъзная. Беше на първата седмица и изобщо не съм предполагал, че ще го кажа толкова рано, но по-нататък осъзнах, че не съм го казал ей така и даже може да се каже, че още я обичам... Нищо, че скъсахме преди ~6 месеца.
    Ех, как искам пак да се съберем...

Та, не го мисли много-много - ще усетиш подходящия момент...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом чувстваш, че го обичаш му го кажи, няма нищо лошо в това Може пък и той да се притеснява ти как ще реагираш ако той ти каже.. :P Не го обмисляй толкова, просто му го кажи

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: как да му кажа,че го обичам ?

Цитирай Първоначално написано от Love_me_
    С приятеля ми ходим от 2 месеца и го обичам-колкото и да не им се вярва на някои хора.Понякога много искам да му го кажа,но незнам как да ще реагира тои.. Какво да правя?
    Еми според мен няма лошо да му го кажеш ... ама ако искаш изчакай ... все пак важно е ,че го чувстваш и може би показваш ... а не толкова да го кажеш нали така ?

Ми просто му го казваш..

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    НЕ МУ ГО КАЗВАЙ!!!АМИ АКО ТЕ ЗАРЕЖЕ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    В подходящ момент,на романтична обстановка му го кажи!
    Я стига с тия филми..
    Плясни му два шамара и му кажи.

Град
    somewhere over the rainbow
    Кажи му го ,когато наистина го почувстваш.Първият път ,когато казах на моето момче,че го обичам изобщо не се поколебах.Просто думите сами си излязоха.Целувахме се,после аз го погледнах с леко притворени очи и му го казах.После и той ми го каза и продължихме и така .Честно да ти кажа,ако сега го питаш ,как е било-нищо няма да помни,така че споко.

е кфо толкова ще стане ако му го кажеш..обичаш го и му казваш :}
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Просто му го кажи....ако и той изпитва същото много ще го зарадваш, ако ли не маже да се замисли над връзката ви..може пък и да реши, че така ще те върти на малкият си пръст...Да кажеш обичам те на човека до теб е нещо много хубаво и не бисли как да му го кажеш, просто щом ти се прииск го изречи, съвсем спонтанно..Едно истинско обичам те винаги е нужно да го чуеш..

Голям фен Аватара на CaSsIe
    боже... как да му кажела бе момиче, като го чувстваш, защо да не му го кажеш?

заставаш пред него и му го казваш в очите...
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Мега фен Аватара на koalka
    Първо се увери дали си сигурна в чувствата си.Да не стане така да му кажеш, а после да съжаляваш, защото почваш да ставаш несигурна.Сега при най-малкото харесване или забивка всички казват "обичам я/го", но въпреки това изричането на тея две думички си е сериозна работа.

когато ходите е лесно....не е лесно когато не ходиш с някой да му го кажиш !!!

ami prosto mu go kaji

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си