Мамка му ще се побъркам утре имам тест по български и по психология макар че съм имал само 2 часа психология през живота си и те бяха само запознанство с учителя и празни приказки без никаква подготовка за някакво шибано ЕСЕ..!!! И не само това утре съм и с тест по български вече с 3-ти ден от почивката и аз все си казвах ще уча и се не ми устава време вчера бях албена и златните после навънка с аверите после WOW до 12 и то кфо стана ? И на всичкото отгоре съм в ново даскало учителите те първа ме опознават със нов клас единственото хубаво е че имам доста познати в даскалото и с една група от тях са събирам и извън него! Сега съм първа година там както казах и наще очакват да уча апак аз съм забравил всичко и незнам какво да правя все си казвам ще уча и съм сядал само 1 път от 15 септември до сега макар че по математика хич ма няма добре че даскала е супер пич супер се бъзика и съм изкарал голям късмет при него но какъвто и да е ако не уча няма как да имам добри оценки! Преди бях в обикновено СОУ а сега съм в уж ЕЛИТНА гимназия (ПМГ). Офф утре ще си оформя първата оценка по български в новото даскало и още не съм учил хаиде кажете как подяволите да заеба всичко останало и да седна поне 1 час да уча. Какъв е вашия медот какво правите и как се надухвате да седнете и да учите поне малко ?
10x на всичи които прочетоха темата до краи и даваите някакви съвети как да си повиша успеха в новото даскало ..
ПП в старото за годината имах 4.64 или нещо подобно но все пак ТУК Е МНОГО ПО РАЗЛИЧНО !!! Маи много писах а ? Хаиде да се спирам .. Чао