- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier ..
Здравейте реших да си купя някъкъв продукт за почистване на лицето и за черните точки... Аз използвах розова вода, но не помага за нищо ..
замислих се върху тези продукти, ако някой ги е ползвал да ми каже резултат има ли ..? Добри ли са? Кой от тях е най-добър ?
![]()
![]()
![]()
Ползвала съм на гарниер 3 в 1 .. нищо не прави , нито за кожата ,нито за черните точки .. за черни точки бях чувала за някакви лентички ,които си слагаш .. но не съм ги пробвала![]()
За черните точки никой продукт за измиване на лицето не очаквай да ти помогне. Иначе съм ползвала и трите продукта (само че на Ексфолианта старата версия, но уж новата е подобрена) и съм доста доволна. Даже мисля да си взема гела пак, а и 3в1-то ми е на свършване. Ексфолианти имам още доста, но като цяло съм доста доволна от серията им продукти, освен тониците.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Препоръчвам ти гела за измиване на Bio Fresh , серията Yoghurt of Bulgaria, води се Probiotic Ultra Mild Facial Wash Gel, поне един клас е над Гарниер, а и със сигурност е по-евтин.
За черни точки, желатин + мляко в микровълновата за няколко секунди, после се намазваш и като засъхне, обелваш. Също така ти препоръчвам и почистващи маски и парна баня.
Аз пък миналата година, цялата ползвах това на гарниер 3в1 и нямах оплаквания от черни точки,но се иска постоянство. Даже ще го купувам скоро отново.
Този съм го ползвала и съм доволна :],но за черните точки има само едно решение - К О З М Е Т И К ! :}Първоначално написано от jelly0
Женско съм ;]
Не съм доволна от Гарниер. В момента имам този с четката. Той ми изчисти черните точки, но ми излязоха много пъпки и го ползвам само веднъж седмично, а на опаковката пишеше 2 пъти дневно.Аз съм със смесена кожа. Преди 2 години кожата ми беше много мазна и 3в1 ми помогна доста.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
На мен на Гарниер продуктите за лице изобщо не ми помагат!!!![]()
![]()
![]()
На мен също не ми помагат... пълни боклуци са!![]()
Решила съм да пробвам гела на BioFresh (по препоръките на Rebirthing) и да го ползвам сутрин, а вечер да си почиствам лицето с ексфолиант, препоръки ???
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
За мен са боклученца ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Провала съм 3в1 и ми помогна,преди време се взех това с четчицата и също съм много доволна...
И аз съм много, ама много доволна от гарниер 3в1, но се иска наистина постоянство![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Аз пък съм УЖАСНО ДОВОЛНА от Гарниер. Ползвам 3в1 и още на 3тия ден кожата ми стана такава каквато я искам - идеална. Препоръчвам!
Ползвам ето това и съм много доволнаа
![]()
I'm sexy and I know it<3