- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче...
Не знам откъде да започна... Първо благодаря на тези, които ще прочетат и евентуално отговорят.
На 16 съм. Нямам проблем с разговорите с хората. Всъщност мисля, че се справям доста добре. Отначало ми е малко по-трудно, но опозная ли човек малко по-добре и винаги мога да намеря обща тема за разговор, независимо дали е момче или момиче.
На съвсем малко от момичета, които съм харесвал, съм казвал какво изпитвам, макар и не винаги категорични, отговорите са били "не".
Има едно ново момиче, като се събудя сутрин и една от първите ми мисли е за нея. Не ми е проблем да и направя някакъв комплимент, но да й кажа какво изпитвам... :X Дори не знам с какви думи трябва да стане. Мисля, че и тя ме харесва и ми е писнало да седя просто така, но не знам какво да правя.
Някой да ми даде съветче?
Ами просто й прави намеци. Изчакай да видиш как ще реагира.
Мисля си, че ако й кажеш веднага ще я стреснеш, за това намеците са по-добрия вариант.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Най-вероятно на другите момичета отговорът е бил - не, защото си им го казал прекалено рано .. или и аз не знам..
Та за новото момиче - започнете да излизате.. да си говорите за всичко.. /ако все още не сте/ просто .. се опитай да я предразположиш, за да можеш да и кажеш и всичко да мине гладко..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Какви?Първоначално написано от Biiiitch
![]()
Не й се обяснявай, че ше убиеш чара на флирта.
Покани я на боулинг/разходка/билярд като за начало. Разказвай й смешни случки (без да се превръщаш в клоун), интересувай се от нея, прави й комплименти (ама не се увличай), поддържай 'някъв физически контакт и, ако й е било приятно, ще излезете пак.
Важно е обаче да разчиташ правилно сигналите.
+1Първоначално написано от Evterpa
Ако е взаимно тя сама ще си го покаже![]()
Тия неща не се казват, дори и в начален стадий на връзката, а какво остава преди самата връзка. В момента, в който споделиш с някое момиче, че имаш чувства към нея, автоматично й ставаш безинтересен.Първоначално написано от prostoz
Първоначално написано от badsector
Съгласен съм..
За това карай я бавногледай да не нагазиш ..
Не съм перфектен но си струвам!
Окей, благодаря, ще я поканя навън, макар това със сигналите да не ми се отдава.Първоначално написано от Evterpa
Момче караи айляшката и аз бях на твоя хал ... Прави се на тапак ..
В реиса примерно и кажи кои клас си имасх ли у4ебници варви тоя лаф :Д![]()
![]()
Давай смело. Живота си минава и след време ще съжаляваш за това което не си направил. Ако не потръгне работата, ще има и други. Изобщо живота е 70% късмет и 30% решителност.![]()
Миии, да ти ги създадем ?Първоначално написано от elysunny
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
оф с тва казване кво изпитвам убивате сяква игра и тръпка....
познавате се сиг от 2 седмици и вече ще и казваш, че я обичаш едва ли не ....
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright