Здравейте!От много време не съм писал тук,но искам да си излея някъде.Та от тази година съм в ново училище...уцелих наистина много добър клас...със всички се разбираме чудесно и притесненията се оказаха напразни.Всеки ден се налага да пътувам до новия град.Със старите си приятели не излизам вече...защото всичките ме дразнят толкова много,че...По точно вече всичко ме дразни и ми е криво...В началото на годината се запознах с едно момиче...което много харесвах...излизахме на кафе и докато бяхме в училище се виждахме често.Тя винаги ми се усмихваше,поздравяваше и реших да изчакам още малко време да се опознаем преди да и предложа...Дойде и този ден и преди да си излея душата пред нея разбрах,че се е запознала с някакъв вчера и веднага са тръгнали...а аз като пълен нещастник не исках да прибързвам нещата.В къщи не се разбирам много с нашите постоянно се заяждат...И ми е толкова "sadnato" (мразя я тази дума,но тя най-точно описва как се чувствам),че направо...
Та искам да попитам чувствали ли сте се някога така сякаш не знаете какво става с вас...и нищо не можете да понасяте и ако е така какво направихте...Моля без обидни коментари само...