.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тренировките и влиянието им върху организма!?!

Момиче съм. Питането ми е какво мислите за тренировките, ежедневния спорт и пp. и това как се отразяват те на организма ми, при положение че сме още тийнейджъри и той не е напълно развит. Например допреди година - две бях пълна, взех се в ръце и отслабнах. Сега работя за премахване на излишни мазнини, оформяне на тялото и плочки на корема (леки и не много забележими). Опасявам се обаче че може би тялото ми и изобщо организма в такъв случай няма да се развият както трябва. Дали?

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Спортът, и най-вече точно сега - в пубертета, влияе много добре върху организма и неговото развитие. Даже е препоръчително всеки тийнейджър да спортува.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз докато тренирах, си реших една задача по математика Влияе добре, малко натоварва, но се отразява доста добре на тялото.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на badsector
    Двете най-важни неща, които постигаш са тренирането на нервната и сърдечно-съдовата ситеми. Това дава отражение за цял живот. Затова спортът от ранна детска възраст не само е препоръчителен, ами е задължителен за здраво тяло. Както и храненето, впрочем.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Спортът е здраве и не случайно се препоръчва като начин за преборване на множество заболявания.Като цяло той действа много благоприятно върху тялото на човека.Това е най-здравословния и ефикасен начин за сваляне на килограми.При редовен спорт резултатът е:
    Здрав дух,здраво тяло,добра форма,нормално/приемливо тегло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си